Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με τη Μπεκατώρου θέλουν να… παγώσουν Σπυροπούλου και Καραβάτου!

Με τη Μπεκατώρου θέλουν να… παγώσουν Σπυροπούλου και Καραβάτου!

Από αύριο, το Σάββατο 9 Μαΐου, ξεκινά η καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό Σου Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Αν και οι συνθήκες που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο δεν είναι και οι καλύτερες με αποτέλεσμα να έχει περιοριστεί αρκετά η παραγωγή, εντούτοις στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν λίγο πριν το τέλος της σεζόν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια εκπομπή και μάλιστα σε μία ζώνη που είχαν… παγώσει εδώ και χρόνια προβάλλοντας παλαιότερες σειρές.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύουν ότι υπάρχει αρκετό κενό στη συγκεκριμένη ζώνη και μπορούν να κερδίσουν κατεβάζοντας στη μάχη της τηλεθέασης τη Μαρία Μπεκατώρου που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, αποδεικνύεται ότι πράγματι υπάρχει αρκετός χώρος στο τηλεοπτικό πεδίο για μία καινούργια εκπομπή αφού οι ήδη υπάρχουσες δεν σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία τηλεθέασης το κανάλι του Αμαρουσίου κατάφερνε έως τώρα να συγκεντρώνει στη συχνότητά του λίγους τηλεθεατές, κάτι που ευελπιστούν ότι θα αλλάξει με την παρουσία της Μπεκατώρου. Συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν, δηλαδή από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο, η κατάταξη στην πρωινή ζώνη (από τις 10:00 πμ έως 01:00 μμ) του σαββατοκύριακου, είναι η εξής:

Τηλεοπτικός Σταθμός
(Πρόγραμμα)
Γενικό σύνολο
(μέσος όρος)
Δυναμικό κοινό
(μέσος όρος)
EPSILON
(«Στα καλά καθούμενα»)
14,1% 13,4%
ΣΚΑΪ
(«Σαββατοκύριακο με δράση»)
14% 9,2%
ALPHA
(«Σπίτι μου, σπιτάκι μου»)
11% 11,3%
MEGA
(Ελληνικές σειρές)
9,9% 10,1%
STAR
(Παιδικό πρόγραμμα)
9,8% 11,5%
ANT1
(Ελληνικές σειρές)
8,2% 11,1%
ΝΕΡΙΤ
(«Σαββατοκύριακο»)
5,3% 1,7%

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει ότι οι «λοιποί τηλεοπτικοί σταθμοί» συγκεντρώνουν τους περισσότερους τηλεθεατές σημειώνοντας 17,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,7% στο δυναμικό κοινό.  Όπως φαίνεται λοιπόν υπάρχει αρκετό κενό, ιδιαίτερα στον ψυχαγωγικό τομέα της ζώνης και έτσι στον ΑΝΤ1 ευελπιστούν ότι η καινούργια τους εκπομπή όχι μόνο θα φέρει περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα, αλλά η Μαρία Μπεκατώρου θα κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης τις βασικές ανταγωνιστικές εκπομπές με την Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη στο EPSILON και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ALPHA. Από αύριο Σάββατο λοιπόν το «Πρωινό Σου Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου ρίχνεται στη μάχη της τηλεθέασης και από το αποτέλεσμά της θα κριθεί ποιοι θα… παγώσουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε