Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

MEGA: Το επόμενο βήμα των εργαζομένων…!

MEGA: Το επόμενο βήμα των εργαζομένων…!

Θολό παραμένει ακόμα το τοπίο στο MEGA με τους εργαζομένους να μην έχουν καμία επίσημη ενημέρωση ενώ φαίνεται ότι συνεχίζονται οι επαφές βασικών μετόχων με νέους επενδυτές.

Κι ενώ  οι δεσμευμένοι λογαριασμοί της εταιρείας συνεχίζουν να «γεμίζουν» οι εργαζόμενοι παραμένουν έξι μήνες απλήρωτοι με πολλούς από αυτούς να κρατούν το σταθμό στον αέρα…! Αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι γίνονταν προσπάθειες τις πρώτες ημέρες του χρόνου ο σταθμός να εκπέμψει ξανά ζωντανό πρόγραμμα και κυρίως δελτία ειδήσεων φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι που έχουν κάνει επίσχεση εργασίας και είναι αναγκαίοι για τη μετάδοση προγράμματος δεν έχουν πειστεί να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Σήμερα μάλιστα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των εργαζομένων που έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας με τους δικηγόρους τους ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να αποφασίσουν το επόμενο «βήμα» τους. Αν από την πλευρά των μετόχων υπάρξει ενημέρωση για κάποια θετική εξέλιξη τότε κρίνεται ότι εργαζόμενοι θα πειστούν να «βάλουν» πλάτες και να λειτουργήσει ξανά το MEGA, ειδάλλως ο σταθμός θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα με πρόγραμμα από την ταινιοθήκη του και να γίνεται όλο και πιο έντονος ο φόβος του «μαύρου»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε