Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Mega-λες συναντήσεις για αντικαταστάσεις στο «Πρωινό Mou»

Mega-λες συναντήσεις για αντικαταστάσεις στο «Πρωινό Mou»

Τίτλους τέλους ρίχνει σε λίγες μέρες το «Πρωινό Mou» και όπως φαίνεται την επόμενη σεζόν θα βγει με νέα… σύνθεση!
Βέβαια, όσο η εκπομπή είναι στον αέρα, τα στελέχη του MEGA κρατούν κρυφά τα σχέδιά τους για το τι σκοπεύουν να κάνουν.

Ωστόσο, σε συσκέψεις τους έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα προσώπων που θα μπορούσαν να αναλάβουν την επόμενη σεζόν την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα δεν είναι του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα αναλάβει την επόμενη σεζόν το «Πρωινό Mou». Μπορεί τα στελέχη του σταθμού να κρατούν κρυφά τα σχέδιά τους, αλλά, αντίθετα με ό,τι γράφεται, είναι σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν ο παρουσιαστής δεν θα είναι ο οικοδεσπότης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ωστόσο για να μην αρχίσει η γνωστή… σεναριολογία, να διευκρινίσω ότι στα ονόματα αυτά δεν είναι ούτε της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά ούτε και του Νίκου Μουτσινά, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα. Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έγινε μία… ανεπίσημη συνάντηση με κάποιο πρόσωπο, στη διάρκεια της οποίας συνάντησης ερωτήθηκε αν θα ήθελε να αναλάβει το «Πρωινό Mou».

Βέβαια η mega-λη αυτή συνάντηση ήταν… διερευνητική και αναμένεται να γίνει κι άλλη για να τα συζητήσουν πιο… επίσημα. Ωστόσο, δεν θα είναι η μόνη συνάντηση καθώς θα υπάρξουν και κάποιες ακόμα μεταξύ στελεχών του MEGA και υποψήφιων για να αναλάβουν την επόμενη σεζόν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα συνεχίσει το πρωινό ο Πέτρος Κωστόπουλος; Ζήτησε βραδινή εκπομπή από το MEGA

Ο Πέρι αναστάτωσε το Πρωινόmou

«Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση για να αναλάβω το Πρωινό mou»

Σταματά το MEGA το «Πρωινό Mou»;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε