Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Mega-λη κινητοποίηση και στο εξωτερικό για το Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους του Αιγαίου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με τις πράξεις τους, με την ευαισθησία τους προσπάθησαν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες. Για αυτούς τους απλούς κατοίκους, τους νησιώτες του Αιγαίου που ήταν καθημερινά στο πλευρό πολλών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους γνωρίζοντας το δρόμο της προσφυγιάς, ξεκίνησε διαδικτυακή ψηφοφορία ώστε να προταθούν για το Νόμπελ Ειρήνης.

Από τον Δεκέμβριο το MEGA έχει ξεκινήσει καμπάνια υποστήριξης για αυτή τη διαδικτυακή ψηφοφορία προκειμένου να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες υπογραφές και μάλιστα καθημερινά μέσα από το δελτίο ειδήσεών τους προβάλλεται η εξέλιξη της προσπάθειας.

Μετά τη μετάδοση του ελληνικού σποτ το MEGA βγάζει στον αέρα και ξενόγλωσσο σποτ ώστε να μπορέσουν να το δουν μέσα από τα social media και ξένοι για να στηρίξουν και να ψηφίσουν υπογράφοντας το σχετικό αίτημα του avaaz.org.

Με την κινητοποίησή του αυτή το MEGA προσπαθεί να βοηθήσει στο να συγκεντρωθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός υπογραφών από όλο τον κόσμο επιβραβεύοντας τους νησιώτες του Αιγαίου που με τα έργα τους προβάλλουν τις ανθρώπινες αξίες. Γιατί «εκεί που όλος ο κόσμος βλέπει πρόσφυγες, οι νησιώτες του Αιγαίου βλέπουν μόνο ανθρώπους. Κάθε μέρα.», καταφέρνοντας με τις πράξεις τους να «πνίξουν» το φόβο και το ρατσιμό…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε