Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μέγκι Ντρίο: «Η Εύη και η Μικαέλα με εκμεταλλεύτηκαν»

Μέγκι Ντρίο: «Η Εύη και η Μικαέλα με εκμεταλλεύτηκαν»

«Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη», λέει η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και την Ξανθίππη Βουτσαλά όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Ρασέλ, την Παρασκευή Κερασιώτη, ενώ τα είπε έξω από τα δόντια για Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου.

«Μου έκαναν μια πολύ ισχυρή πρόταση για να μπω στο Big Brother, αλλά δεν ενδιαφέρομαι φέτος. Θα δοκίμαζα το DWTS, αλλά δεν έχω πρόταση. Αν είχα, θα το έκανα. Η Ρασέλ δεν είναι μοντέλο, οπότε καλά έκανε και ακολούθησε κάτι άλλο. Το ξέρει, μάλλον, και η ίδια», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο πρόσθεσε επίσης: «Η Παρασκευή Κερασιώτη έχει χαρακτηριστικά μοντέλου, αλλά αν δεν το παλέψει, δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας μοντέλο. Με αυτό το σωματότυπο και αυτόν τον χαρακτήρα δεν κάνει για μοντέλο η Ρασέλ. Ήμασταν φίλες με τη Ρασέλ, μπήκε στο παιχνίδι, με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό».

«Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε», είπε κλείνοντας η Μέγκι Ντρίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις