Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μειώνεται δραματικά η προσφορά τροφίμων

Μειώνεται δραματικά η προσφορά τροφίμων

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η αύξηση της ανεργίας και η συνεχής επιβολή φόρων φαίνεται ότι είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που συντελούν στη μείωση προσφοράς των πολιτών που παρατηρείται μήνα με το μήνα.

Αρκετοί από αυτούς που πρόσφεραν τρόφιμα αντιμετωπίζουν πλέον και οι ίδιοι πρόβλημα διαβίωσης και από «δότες» έχουν καταλήξει σε «λήπτες». Ενώ η ζήτηση αυξάνεται, η προσφορά όλο και μειώνεται με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΪ να εντείνει τις προσπάθειές του απευθυνόμενος σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν!

Τον Δεκέμβριο του 2011 ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε την πρωτοβουλία «Όλοι μαζί μπορούμε» και έως σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 2.635.000 κιλά τροφίμων για να ενισχυθούν τα συσσίτια της Εκκλησίας σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο τον τελευταίο μήνα οι πολίτες πρόσφεραν στο καλάθι του «Όλοι μαζί μπορούμε» 60 τόνους τροφίμων ενώ αξίζει να αναφέρω ότι τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι είχαν συγκεντρωθεί 120 τόνοι.

Η δραματική αυτή μείωση προσφορών σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη αύξηση της ζήτησης αναγκάζει τον ΣΚΑΪ να εντείνει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά του.
Έτσι από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 3 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ ο «ΣΚΑΪ 100.3» θα εκπέμπει ζωντανά από ένα κατάστημα συνεργαζόμενης αλυσίδας super market σε Αττική και περιφέρεια με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν ακόμα περισσότερο όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν για τους συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη σίτισή τους. Κι όπως ανέφερα, οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στην κατάσταση να «ζητούν» είναι δυστυχώς όλο και περισσότεροι…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε