Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας: Δεν ήταν πολλά τα πρώτα λεφτά στο “Σόι σου”

Μελέτης Ηλίας: Δεν ήταν πολλά τα πρώτα λεφτά στο “Σόι σου”

“Είχα ακούσει για κάτι αμοιβές που έχτιζες σπίτι στα πρώτα 10 επεισόδια” δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Συνέντευξη στο Break της Βάσως Λασκαράκη έδωσε ο Μελέτης Ηλίας, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο αλλά και την οικονομική συμφωνία στο “Σόι” σου του Alpha.

«Δεν ήταν πολλά τα πρώτα λεφτά που πήρα από την τηλεόραση, ας ξεκινήσουμε από αυτό. Συγγνώμη, αλλά την πρώτη χρονιά για το «Σόι σου» δεν ήταν… Ήταν λίγα. Έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά, πάω εγώ και με το που τελειώνουμε εμείς τελειώνουν και τα δοκιμαστικά. «Τον βρήκαμε, κλείσαμε, γεια σας». Σκεφτόμουν όμως τι να ζητήσω οικονομικά, ενώ είχα ακούσει για κάτι αμοιβές παλιά που έχτιζες σπίτι στα πρώτα 10 επεισόδια».

«Παίρνω τηλέφωνο της Βάσω (σ.σ. Λασκαράκη) και της λέω, «οικονομικά τι φάση;». Ε, λίγο απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι και εσύ μου τα είπες και λίγο αισιόδοξα! Μετά απογοητεύθηκα ακόμα περισσότερο» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

 

«Βασικά έκλεισα τρύπες με τα πρώτα μου λεφτά γιατί λίγο πριν πάω στο κάστινγκ για το «Σόι σου» έκανα μια παράσταση Δευτερότριτο, μια παράσταση από Τετάρτη έως Παρασκευή και ένα παιδικό το πρωί και σύνολο τον μήνα έβγαζα γύρω στα 700 – 750 ευρώ. Και από τα τρία μαζί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό συσσωρευόταν για ένα διάστημα και μάλιστα ήμουν στο τσακ να πω μήπως να κάνω κάτι άλλο» δήλωσε ακόμα ο Μελέτης Ηλίας στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις