Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Λέχου, Αμάντα Γεωργιάδη και Κωνσταντίνος Γαβαλάς σήμερα και αύριο στο DOT

Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Λέχου, Αμάντα Γεωργιάδη και Κωνσταντίνος Γαβαλάς σήμερα και αύριο στο DOT

Το DOT. έρχεται για να κάνει το Σαββατοκύριακο όσο γίνεται καλύτερο. Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Λέχου, Αμάντα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς μοιράζονται μαζί μας ενδιαφέρουσες και αστείες ιστορίες, Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα, η Αλεξάνδρα Διονά κάθεται στη ραπτομηχανή της και η Ράνια Θρασκιά απαντά στις ερωτήσεις της Νάντιας.

Μόδα, ομορφιά, μαγειρική, κινηματογράφος, συμβουλές για την υγεία και τη ζωή μας – όλα όσα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη είναι στο DOT.

Το Σάββατο 7 Μαΐου, ο Μελέτης Ηλίας κάθεται στον καναπέ του dot. και εξηγεί πώς η ψυχοθεραπεία τον έχει βοηθήσει να εξελίξει τη σχέση του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ακόμα, μιλάει για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που του έχουν προτείνει κατά καιρούς, ενώ παραδέχεται ότι παρακολουθεί καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης.

Eurovision: Η Αμάντα Γεωργιάδη, λίγο πριν τον φετινό ημιτελικό, τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του θεσμού, μέσα από ένα αστείο παιχνίδι ερωτήσεων.

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς έρχεται στην «Κουλούρα του Μίνου» και περιγράφει τον πιο σουρεάλ αυτοσχεδιασμό που έχει κάνει σε κάστινγκ… και κατάφερε μάλιστα να πάρει και τη δουλειά!

Cooking: Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του dot και ετοιμάζει συγκλονιστικά νιόκι τυριού με ντοματίνια και βασιλικό και ένα ακόμη καλοκαιρινό σνακ που θα παίρνουμε παντού μαζί μας.

Τέλος, η Aλεξάνδρα Διονά, γνωστή και ως A Shiny Day πιάνει ξανά τη ραπτομηχανή της και δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε DIY επαναχρησιμοποιούμενους δίσκους ντεμακιγιάζ που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και την επιδερμίδα μας.

Την Κυριακή 8 Μαΐου, η απολαυστική Κατερίνα Λέχου μιλά για τις κοινωνικές πιέσεις που αποποιήθηκε και για τους ήπιους τόνους που κρατά όταν αισθάνεται ανταγωνισμό. Εξηγεί γιατί δεν θα ήθελε να μοιάσει στη μαμά της ως χαρακτήρας αλλά και γιατί ο γάμος θέλει αφοσίωση. Τέλος, θυμάται το πρώτο γύρισμα στο Νησί και περιγράφει τους λόγους που έμενε με τους γονείς της μέχρι τα 35 της.

Γιορτή της Μητέρας: Οι ιστορίες πέντε διάσημων «Hollywood Mamas» που έζησαν τη μητρότητα με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο και αποτελούν πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες.

Κατάψυξη ωαρίων: Ο Παναγιώτης Ψαθάς, Mαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος, μιλάει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που πρέπει να ξέρουμε.

Cooking: Η ΜάγκυΤαμπακάκη ετοιμάζει πεντανόστιμα ζυμαρικά με αυθεντικό μπολονέζικο ραγού και για επιδόρπιο μία πεντανόστιμη πάστα φλώρα με σπιτική μαρμελάδα φράουλα.

Τέλος, «πώς μπορώ να είμαι μία καλή μαμά»; Η Ράνια Θρασκιά απαντά.

Media Τελευταίες ειδήσεις