Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας: Λίγο πριν το «Σόι μου» ήθελα να τα παρατήσω γιατί δεν τα έβγαζα οικονομικά

Μελέτης Ηλίας: Λίγο πριν το «Σόι μου» ήθελα να τα παρατήσω γιατί δεν τα έβγαζα οικονομικά

Γιατί αρνήθηκε ο Μελέτης Ηλίας την πρόταση για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού;

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια” στην ΕΡΤ, ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Ράνια Θεοδωρακοπούλου για τη στη στιγμή που σκέφτηκε να παρατήσει την υποκριτική και την πρόταση για την παρουσίαση του «5Χ5».

«Τα τρία χρόνια είναι αρκετά, υπάρχει μία συσσωρευμένη κόπωση. Από την άλλη πλευρά όμως, ήταν τόσο ωραίο το κλίμα.

Ξεκίνησε εν μέσω κορονοϊού και για εμάς τους ηθοποιούς ήταν μία ανάσα δροσιάς το να μπορούμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας», δηλώνει ο Μελέτης Ηλίας.

«Αν και έχω αποπειραθεί να συζητήσω την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, δεν ευδοκιμούν λόγω ωραρίων. Για το «5Χ5″ έγινε μία πρόταση διά τηλεφώνου αλλά την αρνήθηκα αμέσως, οπότε δεν προχώρησα σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αναγκάστηκα να το κόψω νωρίς», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός. Είναι εύκολο να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια;

Ο Μελέτης Ηλίας απαντά: «Εγώ ναι μεν αφιερώνω σημαντικό χρόνο στα επαγγελματικά, προσπαθώ όμως να αφιερώνω ποιοτικό χρόνο και στα παιδιά».

«Λίγο πριν ξεκινήσει το «Σόι», που είχε γεννηθεί και το πρώτο μου παιδί και δεν τα έβγαζα εύκολα πέρα οικονομικά, ήμουν στο τσακ να εξετάσω το ενδεχόμενο ενός διαφορετικού επαγγελματικού προσανατολισμού. Ευτυχώς, κάπου εκεί χτύπησε το τηλέφωνο», εξομολογείται κλείνοντας ο Μελέτης Ηλίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις