Κυριακή, 14 Απρ.
21oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας: Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν, ψάχνουν κόσμο

Μελέτης Ηλίας: Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν, ψάχνουν κόσμο

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη, όπου και μίλησε για την καθημερινότητα με τα δυο του παιδιά, την διάθεση να βρεθεί ο γιος του στο μπαλέτο αλλά και ευρύτερα την επαφή των παιδιών με την τέχνη.

«Νομίζω ότι μιλάμε με τα παιδιά μου για τα πάντα ή τουλάχιστον προσπαθούμε. Η Κοραλένια βέβαια με την μαμά της λένε πράγματα τα οποία σε μένα δεν τα πολυλένε.

Ο γιος μου, ο Δημητράκης στην καραντίνα χόρευε πάρα πολύ μέσα στο σπίτι. Εκτονωνόταν με τον χορό. Έτσι, είπαμε να το σπρώξουμε το παιδί προς τον χορό».

«Όταν ξεκίνησε ποδόσφαιρο και μετά τον πήγαμε χορό, τον χορό δεν τον πολυήθελε. Μάλιστα, επειδή η Κοραλένια πάει μπαλέτο, τον βάλαμε στο μπαλέτο. “Φέρτε το, το αγοράκι γιατί είναι και δωρεάν” μας είχαν πει στο μπαλέτο. Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν και το ζητάνε, δηλαδή ψάχνουν κόσμο. Πήγε μια φορά, πήγε δύο αλλά δεν αισθανόταν…» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

«Εγώ ήθελα πολύ να κάνει και να το δοκιμάσει. Ειδικά για τα παιδιά η επαφή με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, το λέω και από την μεριά του γονιού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την ακολουθήσουν σαν δρόμο επαγγελματικό.

 

Αλλά το προτρέπω για να έρθουν σε επαφή με κάτι που αξίζει να έρθει σε επαφή ένα παιδί, παρόλο που θεωρούμαστε απόφοιτοι λυκείου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις