Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας: Το ταξίδι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αλλά από τότε το έχω σαν σταθμό στη ζωή μου

Μελέτης Ηλίας: Το ταξίδι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αλλά από τότε το έχω σαν σταθμό στη ζωή μου

“Πήγα στο νοσοκομείο αντί να μπω στο αεροπλάνο” θυμάται ο Μελέτης Ηλίας.

Για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με την αρρωστοφοβία στο παρελθόν, καθώς και όσα αυτή του άφησε στο παρόν, μίλησε μεταξύ άλλων ο Μελέτης Ηλίας στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη το Σάββατο στην ΕΡΤ.

“Υπάρχουν πράγματα που φοβάμαι και έχω πολλά άγχη στην καθημερινότητα μου. Προσπαθώ όμως τα αντιμετωπίζω.

Δηλαδή έχω άγχος για το θέμα της υγείας των παιδιών μου” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του “Προξενιού της Ιουλίας”.

“Πολύ παλιά ήμουν πολύ αρρωστοφοβικός εγώ. Δηλαδή με πονούσε το δάχτυλο και σκεφτόμουν πως είναι μια σπάνια ασθένεια που έχω εγώ στο δάχτυλο και πρέπει να την βρω! Τώρα αυτό το άγχος έχει φύγει από μένα και έχει πάει στα παιδιά μου”.

“Μου είχε τύχει κάτι, ναι, πριν από περίπου 10 χρόνια και είχε πλάκα γιατί ξεκίνησε ως ένας πόνος στην κοιλιά μου. Ουσιαστικά ήταν σκωληκοειδίτιδα και η αρρωστοφοβία μου αυτή με απέτρεψε από το να ταξιδέψω που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Να ταξίδευα δηλαδή με αεροπλάνο σε μια περιοδεία που ήμουν αλλά το πρόλαβα και από τότε το έχω σαν σταθμό στη ζωή μου.

Πήγα στο νοσοκομείο αντί να μπω στο αεροπλάνο. Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να πάθαινα περιτονίτιδα και να πέθαινα οπότε το πρόλαβα στο τσακ” εξήγησε εν συνεχεία ο Μελέτης Ηλίας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις