Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie# “Καλοκαίρι παντού”: εκπομπή είναι (?!?)… θα περάσει!

Melfie# “Καλοκαίρι παντού”: εκπομπή είναι (?!?)… θα περάσει!

Το να είσαι σε ένα υπέροχο μέρος απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα με καλή παρέα και να ανοίγεις την τηλεόραση και να παρακολουθείς περισσότερο από πέντε λεπτά την… εκπομπή (!?!) “Καλοκαίρι παντού” καταντά… επαγγελματική διαστροφή!

Είναι τσεκαρισμένο ότι σε στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και απόλαυσης, θέλεις κάτι να σου τα χαλάσει όλα αυτά, για να αρχίσεις να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις.

Ε, λοιπόν… δεν θα παραπονεθώ, δεν θα σχολιάσω, δεν θα πω τι δεν μου άρεσε στην εκπομπή. Τι να πρωτοαναφέρει άλλωστε κανείς, αφού το μόνο “καινούργιο” που βγαίνει σε αυτή την απογευματινή… εκπομπή (!?!) του ALPHA είναι το επώνυμο της μίας εκ των δύο παρουσιαστών.

Όλο το άλλο δεν είναι “μία από τα ίδια”, γιατί τότε απαξιώνεις “τα ίδια”, όσες δηλαδή ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν βγει κατά καιρούς. Αναμφίβολα το “Καλοκαίρι παντού” είναι από τις πιο αδιάφορες εκπομπές που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση. Βέβαια, ο σκοπός των υπευθύνων τπυ ALPHA ήταν να υπάρξει μια καλοκσιρινή live εκπομπή, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μερίδιο της διαφημιστικής πίτας.

Και για να λέμε την αλήθεια ο σκοπός τους επιτεύχθηκε με το παραπάνω, αφού η… εκπομπή (!?!) σημειώνει μεγαλύτερους μέσους όρους από το ζητούμενο 12% που είχαν θέσει στο κανάλι της Κάντζας. Εννοείται βέβαια πως -ευτυχώς- αυτό δεν της δίνει το πράσινο φως για την καινούργια σεζόν. Άλλο το να παίζεις μόνος σου μπάλα και άλλο με αντιπάλους κι αυτό φαίνεται πως το έχουν καταλάβει ορισμένα από τα στελέχη του σταθμού.

Όπως ακούγεται μάλιστα στο παρασκήνιο, η… εκπομπή (!?! ) αυτή δημιούργησε και… εσωτερικές κόντρες στο κανάλι μεταξύ στελεχών για την επιλογή των προσώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όπως και να έχει… εκπομπή (!?!) -λένε ότι- είναι και ευτυχώς… θα περάσει! Και σίγουρα δεν θα θέλουν να τη θυμούνται ούτε στο κανάλι της Κάντζας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε