Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Καλύτερα με το… ζεϊμπέκικο του Λιάγκα…!

Melfie – Καλύτερα με το… ζεϊμπέκικο του Λιάγκα…!

Αύριο των Φώτων… αλλά φως πουθενά! Οι συντάξεις μειώνονται, οι φόροι αυξάνονται, η ανεργία μεγαλώνει και συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν -και θα πάρουν βεβαίως, βεβαίως- αναδρομικά για τις υπηρεσίες τους στους πολίτες. Ποιες «υπηρεσίες»;

Ε, δείτε πώς έχουμε καταντήσει και θα δείτε τι καλά που έκαναν τη δουλειά τους…! Τελικά καλύτερα που ασχολήθηκα κυρίως με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Οι «άνθρωποι της τηλεόρασης» που ακούν τα σχολιανά τους είναι πιο ευχάριστοι από αυτούς της πολιτικής σκηνής που θα έπρεπε να ακούν καθημερινά τα εξ αμάξης. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολιτικός συντάκτης αυτές τις ημέρες, να βλέπεις όλα αυτά τα… αξιοπρεπή κουστουμαρισμένα πρόσωπα από κοντά και να μην μπορείς να τους πεις «βρε άει…»! Μπράβο στους συναδέλφους για τις αντοχές τους…! «Καλύτερα μιας ώρας θέαση ψυχαγωγικής εκπομπής, παρά σαράντα ώρες έξω από τη Βουλή…»

Βέβαια ο όρος «ψυχαγωγική» είναι πολύ… ευρύς. Κάπως έτσι «έστησαν» στον ΑΝΤ1 τις εορταστικές εκπομπές τους, παραμονή Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς: με την… ευρεία έννοια. Πέταξαν μέσα στο πλατό τους παρουσιαστές, έβαλαν τραπέζια, ποτά και εδέσματα, φώναξαν τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο και έκαναν ψυχαγωγία. Ατάκτως ειρημένα! Τουλάχιστον στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα ο Γιώργος Λιάγκας ψυχαγώγησε τους τηλεθεατές χορεύοντας… κάτι σε ζεϊμπέκικο. Να είναι καλά που γελάσαμε. Γιατί σίγουρα αυτός ήταν ο σκοπός τους: να γελάσουμε, αλλιώς θα το «έκοβαν» στο μοντάζ όπως και κάποια άλλα πλάνα που ήταν… επικίνδυνα να ξεσηκωθούν οι τηλεθεατές. Πάντως μετά από αυτές τις απόπειρες βραδινής εκπομπής αποδεικνύεται ότι η Φαίη Σκορδά έχει απόλυτο δίκιο που θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή. Καλύτερα τρεις ώρες πρωινή εκπομπή, παρά τέσσερις ώρες βλακεία βραδινή…!

Και για να μην λέω για τους «ψυχαγωγικούς» παρουσιαστές, ορίστε ένα… κουιζάκι για ορισμένους «σοβαρούς» της ενημέρωσης. Ή μάλλον δύο κουζάκια με κοινό θέμα: ποιοι είναι οι παρουσιαστές ενημερωτικών εκπομπών που μπαίνουν στο στούντιο χωρίς να έχουν κάνει καμία σύσκεψη με τους συνεργάτες τους αλλά με το στιλ «μπαίνω και θα τα ρίξω» λες και είναι σε… μπουζουξίδικο της εθνικής οδού! Το ένα πρόσωπο, ο άντρας, έχει ξεσηκώσει δεκάδες χιουμοριστικά σχόλια από τους συνεργάτες του για την αδιαφορία και την αλαζονεία του, τα οποία είναι πολύ καλύτερα από αυτά τα… χιουμοριστικά που προσπαθεί να κάνει ο ίδιος στην εκπομπή του. Το άλλο πρόσωπο, η γυναίκα, έχοντας δει τις τηλεθεάσεις της εκπομπής της να κατρακυλούν, αντί να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά έχει βρει ως σωστό τρόπο επικοινωνίας με τους συνεργάτες της τα mail. Γιατί να κουράζεται και να κάνει συσκέψεις; Η τεχνολογία, τα tablet και τα iPad να ΄ναι καλά και η εκπομπή βγαίνει! Αρκετά κουράστηκαν οι τηλεθεατές μαζί της και δικαιολογημένα της γύρισαν την πλάτη. Και για όσους προσπαθήσουν να λύσουν τα κουιζάκια, δίνω βοήθειες: οι δύο παρουσιαστές δεν ανήκουν –πλέον- στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, αλλά τους… συνδέει ο ηλεκτρικός σταθμός! Άντε και καλά Φώτα… παντού!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε