Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie με… Τρέμη και Τόμ Χάνκς

Melfie με… Τρέμη και Τόμ Χάνκς

Θες να αγιάσεις και να περάσεις λίγες μέρες ήρεμα και δεν σε αφήνουν. Κι αυτοί βέβαια, αν θέλουν να ηρεμήσουν. .. δυσκολο. Σάββατο βράδυ πάντως, στη Νάουσα της Πάρου, κυκλοφορείς και βγάζεις το Selfie-Melfie κείμενο, χωρίς κόπο και που μπορεί να μεταφραστεί… ποικιλοτρόπως, με αυτούς που βλέπεις και με αυτά που μαθαίνεις!

Πρώτα λοιπόν είδα την Όλγα Τρέμη να κάθεται έξω από ένα μαγαζί, με total black look και ενδυματολογικά, αλλά και… δερματικά από εμφανώς πολύωρη παραμονή στον ήλιο και να μιλά στο τηλέφωνό της. Όχι, δεν μάλωνε, δεν είχε ένταση στη φωνή της, αλλά ηρεμία. Ήταν εμφανές ότι δεν της έλειπε ο Πρετεντέρης και ότι δεν μιλούσε μαζι του στο τηλέφωνο.

Λίγο πιο κάτω, σε ένα σταυροδρόμι, στεκόταν χωρίς να μιλά στο κινητό του, ο πρόεδρος της Τράπεζας “Πειραιώς” Μιχάλης Σάλλας. Κατεύθυνση προς τα εκεί, δύο λεπτά αργότερα, είδα να έχουν ο Διονύσης Παναγιωτάκης με τη σύζυγό του Ελένη Κούρκουλα. Αν είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της τράπεζας, καθώς έχει αναλάβει τα θέατρα που μερίδιό τους ανήκει στην “Πειραιώς”, ή με τη δημοσιογράφο, αφού υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα συνεργαστούν στον τηλεοπτικό σταθμό του, το Action 24, δεν το γνωριζω. Άλλωστε ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει και τα πάντα μαθαίνονται…!

Όπως έμαθα κι αυτό που είχε συμβεί πέρυσι το καλοκαίρι, στην Αντίπαρο. Γνωστός, αλλά πολύ γνωστός έλληνας ηθοποιός κόντεψε να συλληφθεί έξω από το σπίτι του Τομ Χανκς. Ο λόγος ότι ο γνωστός έλληνας ηθοποιός βρέθηκε στην Αντίπαρο και ρωτούσε επίμονα πού είναι το σπίτι του Τομ Χανκς, αποφασισμένος να πάει να του πει ένα “γεια”. Όχι, δεν γνωρίζονταν, αλλά ο έλληνας ευελπιστούσε να τον μάθει ο Χανκς και έτσι ίσως και να τον βοηθούσε να ξεκινήσει διεθνή καριέρα, όπως ονειρεύεται Πήγε λοιπόν το βράδυ, χτύπησε, ξανα-χτύπησε και επειδή απάντηση δεν έπαιρνε, άρχισε να βροντά την πόρτα.

Εργαζόμενοι στο σπίτι ειδοποίησαν την αστυνομία πως κάποιος δημιουργεί φασαρία και έτσι ο έλληνας ηθοποιός αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις στο τμήμα για να μην τον συλλάβουν. Ευτυχώς για αυτόν, ο Χανκς έλειπε και γλίτωσε το… κόλλημα και την όλη φασαρία, ενώ δύσκολα ο Έλληνας ηθοποιός θα ξαναπατήσει στο κυκλαδίτικο νησί, έχοντας γίνει talk of the islands, Πάρου κι Αντιπάρου. Τι να πει κανείς…!?!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε