Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie: Ο καστανάς, ο Τσίπρας και το “κάψιμο” της αριστεράς!

Melfie: Ο καστανάς, ο Τσίπρας και το “κάψιμο” της αριστεράς!

Το έχετε ακούσει: η Δικαιοσύνη είναι τυφλή. Και αποδείχτηκε σήμερα με την καταδίκη του καστανά που πουλούσε χωρίς άδεια. Έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Φυσικά η Δικαιοσύνη ακολούθησε το γράμμα του Νόμου, ακολουθώντας έτσι και τις επιθυμίες της κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής.

Άλλο λογική και άλλο νομική…! Όχι…! Ο καστανάς δεν είπε ότι ξέχασε να βγάλει την άδεια όπως κάποιοι άλλοι ξεχνούν να δηλώσουν τα σπίτια τους και τα εκατομμύριά τους. Αδυνατούσε να βγάλει την απαιτούμενη άδεια, ακολουθώντας την ίδια «απάτη» που αναγκάζονται να ακολουθήσουν και άλλοι για να βγάλουν τον επιούσιο και που κάποιοι εύκολα κατηγορούμε για φοροφυγάδες.

Όχι…! Ο καστανάς δεν έχει εκατομμύρια καταθέσεις, δεν έχει δεκάδες σπίτια…! Είχε τα κάστανά του, τη λιγοστή πραμάτεια του προσπαθώντας να την πουλήσει σε ανθρώπους που για πολλούς από αυτούς ακόμα το κάστανο μπορεί να είναι είδος πολυτελείας…!

Ναι…! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που μια χούφτα κάστανα θα ήταν αρκετά για να χορτάσουν την πείνα τους. Κι αν δεν τους έχετε δει μπορείτε το βράδυ να κάνετε μία βόλτα στους έρημους δρόμους της Αθήνας και θα δείτε να ψαχουλεύουν τα σκουπίδια! Θα τους δείτε να κοιμούνται στις εισόδους των πολυκατοικιών. Είναι αυτοί που το βράδυ τους προσπερνάμε και προσπαθούμε να μην τους δούμε. Δεν είναι αυτοί που κρύβουν τα εκατομμύρια και τα σπίτια τους. Είναι αυτοί που κρύβουν το πρόσωπό τους από ντροπή για να μην τους δούμε όταν κοιμούνται στην είσοδο μιας πολυκατοικίας.

Ναι…! Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού και τον έντονο σχολιασμό που δημιουργήθηκε για το περιστατικό με τον καστανά έκανε τηλέφωνο στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προσπαθώντας να μετριάσει τις αντιδράσεις και «βγάζοντας τα κάστανα από τη φωτιά…» για το γόητρο της… αριστερής (?!?) του κυβέρνησης! Κάπου εδώ όμως, ο ιστορικός θα έπρεπε να καταγράψει το συγκεκριμένο περιστατικό γράφοντας «Και στη φουφού του καστανά στάχτη έγινε η αριστερά…»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε