Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie: Ο Πινόκιο, η Σπυροπούλου και άλλα… ψέματα?!?

Melfie: Ο Πινόκιο, η Σπυροπούλου και άλλα… ψέματα?!?

Είτε ξέχασαν να γυρίσουν τις σελίδες του ημερολογίου τους, είτε αποφάσισαν να τηρούν το «έθιμο» της πρωταπριλιάς όλο το μήνα. Μόνο έτσι εξηγείται που κάποιοι συνεχίζουν να είναι… αγκαλιά με τον Πινόκιο!

– Πάρτε για παράδειγμα διευθυντικό στέλεχος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που τα έχει πάρει με πολλά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποφάσισε να αντιδράσει προκειμένου να… survive. Έτσι, αφού ο… Ηρακλής που προσφέρθηκε για βοήθεια δεν έφερε αποτέλεσμα αποφάσισε να δημιουργήσει «πινόκιο-προφίλ» στα social media και να τα «χώνει» στους… οχτρούς. Και το κάνει τόσο… κομψά που ακόμα και στο ίδιο το κανάλι του γελάνε με την απόγνωσή του…!

Στον Alpha δε, λένε ψέματα σε παρουσιαστές τους. Τουλάχιστον σε ορισμένους, όπως στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι η παρουσιάστρια έχει άγνοια των μετρήσεων τηλεθέασης, αφού βγήκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε ότι «αγαπώ πολύ το σαββατοκύριακο και νομίζω θα ήταν άδικο για μένα, τώρα που αρχίζω και βάζω λίγο τα θεμέλια, να ξεστήσω το “Σπιτάκι”. Τώρα βάλαμε το “τουβλάκι”. Θα ήταν βλακεία υπ’ αυτή την έννοια να σηκωθώ να φύγω, από τη στιγμή που έχει δείξει και ο κόσμος μια προτίμηση». Ντροπή τους να της κρατούν κρυφά τα νούμερα τηλεθέασης και να νομίζει ότι «βάζει τα θεμέλια». Δεν της έδειξαν ότι το σαββατοκύριακο ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν… κάτω από τις δέκα μονάδες; Εκτός κι αν της έχουν πει ότι το «άριστα» είναι το δέκα… και ελπίζει ότι θα πάει στην επόμενη… σεζόν!

– Στην άλλη περίπτωση, του MEGA, τα ψέματα τελειώνουν…! Μέσα στο μήνα θα έχουμε εξελίξεις…! Ναι, το ξέρω ότι έτσι λέγεται τους τελευταίους μήνες, αλλά πλέον ο «κόμπος έχει φτάσει…» εκεί που έπρεπε…! Και για να πούμε και μία ακόμα αλήθεια. «Κόμπος» υπάρχει κι αλλού… και τις επόμενες ημέρες κάποιοι θα τον λύσουν…! Είπαμε… τέρμα στα ψέματα… τέρμα τα ψέματα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε