Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Οι οφειλές της ΝΔ, οι οφειλές στο κράτος και τα… οφέλη της Σπυροπούλου!

Melfie – Οι οφειλές της ΝΔ, οι οφειλές στο κράτος και τα… οφέλη της Σπυροπούλου!

Πέρασαν οι εκλογές και στη Συγγρού ετοιμάζονται για το δεύτερο γύρο. Το θετικό που σχολιάζουν όμως αρκετοί εργαζόμενοι της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι με τις εκλογές αυτές μπήκαν λεφτά στο ταμείο. Μην σας φανεί περίεργο…!

Οι υπάλληλοι παίρνουν έναντι με αποτέλεσμα να τους οφείλονται μισθοί 6 μηνών! Βέβαια για να λέμε την αλήθεια επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά ήταν αρκετά… πιο μέσα, ενώ τουλάχιστον με την ανάληψη καθηκόντων από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη καλύφθηκε μεγάλο μέρος από αυτά που τους χρωστούσαν. Μάλλον λοιπόν δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από αυτούς στηρίζουν τον «Βαγγέλα» τους…! Ε, τι…; Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα τους έδινε βιβλία…! Βέβαια τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να τους δώσει την… ευχή του Επίτιμου, οπότε όλα παίζονται στο δεύτερο γύρο…!

Έως αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Τη θέση της Κατερίνας Σαββαΐδου θα πάρει είτε ο Φώτης Κουρμούσης, στενός συνεργάτης και σύμβουλος του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, είτε ο Ηλίας Ξηρουχάκης, σύμβουλος της Κατερίνας Σαββαΐδου, αλλά και «δεξί χέρι» του Χάρη Θεοχάρη, είτε ο δικηγόρος και με εξειδίκευση στο φορολογικό Δίκαιο, Γιώργος Πιρτσιλής που θεωρείται και ο πιο πιθανός, αφού στο παρελθόν τα είχε βάλει με τους προηγούμενους, όταν οι άλλοι συνυποψήφιοι ήταν δίπλα τους. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, καθώς όποιος αναλάβει θα πρέπει να εισπράξει τις οφειλές στο κράτος και από αυτούς που έχουν (λογικό!) και από αυτούς που δεν έχουν πλέον τίποτα…! Και δεν έχει καμία σημασία αν οι οφειλές είναι δικαιολογημένες, είτε είναι από αυτές που θα είχαν καταργηθεί με τη «δεύτερη φορά αριστερά»…!

Το βάρυνα με τα πολιτικά! Για να το ελαφρύνω λοιπόν θα… αναλύσω το «καρφί» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (ε, πόσο πιο πολύ να το… αλαφρύνω;!;) που είπε ότι κάνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης από άλλες, παλαιότερες παρουσιάστριες. Από όσο μπορώ να μπω στο μυαλό της ξανθιάς παρουσιάστριας το καρφάκι της μάλλον πήγαινε στην πρώην συνεργάτιδά της και νυν αντίπαλό της Κατερίνα Καραβάτου. Πάντως το εντυπωσιακό είναι ότι στον ALPHA κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τη Σπυροπούλου και να κάνουν τους τηλεθεατές να μπουν στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Μέχρι και τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βάζουν πριν από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου, αλλά όφελος… μονοψήφιο! Είναι φανερό ότι οι τηλεθεατές… με τίποτα… ούτε να ζυγώσουν στο «Σπιτάκι» της…! Επειδή όμως βαριέμαι να… ζυγώνω στα δικαστήρια, δηλώνω ως υπερασπιστικό επιχείρημα ότι η Κωνσταντίνα είναι η πιο όμορφη, ταλαντούχα και συμπαθής παρουσιάστρια!!! Α, ναι…! Κι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο πιο λιγομίλητος και γλυκός πολιτικός…! Και μην ρωτάτε «πώς χωρά εδώ ο Άδωνις;»! Ως γνωστόν αυτός χωρά -και θέλει να μπει- παντού…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε