Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Οι RIP και τα… νεύρα της Μελέτη!

Melfie – Οι RIP και τα… νεύρα της Μελέτη!

Με τους… RIP-ατζήδες των social media τα έβαλε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το λογαριασμό της.

Η παρουσιάστρια φάνηκε… εκνευρισμένη με όσους έγραψαν RIP (Rest In Peace) για τον David Bowie, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Το RIP αν είχε ουσία ή νόημα τότε καθημερινά όλοι θα ‘πρεπε να κάνουν από ένα, για κάθε παιδί που πνίγεται στο Αιγαίο, που πεθαίνει επειδή βιάζεται στην Ταϋλάνδη ή “φεύγει” από ασιτία στην Αφρική». Το πώς της ήρθε να το γράψει αυτό και γιατί τα έβαλε με όσους θέλησαν να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο έναν από τους καλύτερους παγκοσμίως καλλιτέχνες που «έφυγε»… ουδείς γνωρίζει και μπορεί να πει…! Ίσως η Ελεονώρα, κάθε φορά που προσεύχεται ή ανάβει ένα κερί σε κάποια εκκλησία να ανάβει και «ένα, για κάθε παιδί που πνίγεται στο Αιγαίο, που πεθαίνει επειδή βιάζεται στην Ταϋλάνδη ή “φεύγει” από ασιτία στην Αφρική»…! Ε, επειδή δεν είμαστε όλοι τόσο… λαρτζ αρκεστήκαμε σε ένα «RIP», αλλά αν την ενόχλησε τόσο πολύ, τότε στην επόμενη εκπομπή της, στη «Hashtag», θα κάνω μία ώρα παύση από την τηλεόραση διαμαρτυρόμενος για όλα τα δεινά του κόσμου…!

Για την ιστορία όμως, αξίζει να αναφέρω ότι μέσα σε 12 ώρες από τότε που έγινε γνωστός ο θάνατος του Bowie 35 εκατομμύρια χρήστες του Facebook έκαναν πάνω από 100 εκατομμύρια ποσταρίσματα αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στον Λευκό Δούκα!

Όχι…! Εννοείται πως η Ελεονώρα δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους RIP-ατζήδες, προφανώς γιατί δεν έχασε το χρόνο της με ανούσια ποσταρίσματα αλλά σκεφτόταν «κάθε παιδί που πνίγεται στο Αιγαίο, που πεθαίνει επειδή βιάζεται στην Ταϋλάνδη ή “φεύγει” από ασιτία στην Αφρική»…! Τι να πω…;!;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε