Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie: Ρώσο-τουρκικά μαθήματα στο Μαξίμου και ο Anele Καμμένος

Melfie: Ρώσο-τουρκικά μαθήματα στο Μαξίμου και ο Anele Καμμένος

· Έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων με την κυβέρνηση να πιέζει να επέλθει συνεννόηση στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ώστε πριν από το τέλος του χρόνου να οριστούν τα νέα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ωστόσο κάποιοι από τους καναλάρχες έχουν ήδη κάνει ραντεβού με στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού για να λάβουν διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουν να είναι… εν ενεργεία και μετά τις καινούργιες άδειες των τηλεοπτικών σταθμών. Το έμαθαν κάποιοι άλλοι που δεν έχουν προλάβει να αρχίσουν ακόμα τις επαφές και πήραν φωτιά τα τηλέφωνα του Μαξίμου…! Πάντως εκεί τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να μαθαίνουν και ρώσικα…! Εντάξει, τα τούρκικα τα έχουν ήδη βάλει στο πρόγραμμα ταχείας εκμάθησης…! Άλλωστε και οι δυο γλώσσες θα χρειαστούν μετά τις αδειοδοτήσεις…! Σιγουράκι…!

· Σιγουράκι είναι και ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Μπορεί όλοι να είμαστε ολίγον… μουτσουνιασμένοι βλέποντας τι έχουμε να πληρώσουμε αλλά είναι σίγουρο ότι είμαστε σε προ-εορταστική περίοδο, αφού ήδη έχει αρχίσει να παίζει στα ραδιόφωνα το «Last Christmas» των Wham και το «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή, επιβεβαιώνοντας έτσι κι αυτό που λέει η κριτής του «Voice» σε τηλεοπτική διαφήμιση, ότι «οι επιλογές μου έχουν πάντα κάτι κλασσικό»! Γιατί αν το «Βλέπω τον Αϊ Βασίλη. Να μου χαμογελάει/ Κι η έλλειψή σου/ Δυο φορές με πονάει», δεν είναι «κλασσικό» τότε τι είναι; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…! Εντάξει…;

· Εντάξει…! Τρελό τρολάρισμα στα social media με τη φωτογραφία του Anele Πάνου Καμμένου. Βέβαια είναι σίγουρο ότι ο ευφάνταστος δημιουργός της φωτογραφίας δεν ευελπιστεί ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα τραγουδήσει ποτέ «Hello from the other side, I must’ve called a thousand times, to tell you I’m sorry, for everything that I’ve done»! Ως γνωστόν από τότε που γεννήθηκε το «σόρι»… χάθηκε το φιλότιμο και οι περισσότεροι πολιτικοί δεν θέλουν να το χάσουν…! Για αυτό και δεν ζητούν ποτέ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε