Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Τα «Φονικά» της Δρούζα και η γαμ#$%μένη δημοσιότητα!

Melfie – Τα «Φονικά» της Δρούζα και η γαμ#$%μένη δημοσιότητα!

Αντιδράσεις για την εκπομπή «Φονικά μυστικά» της Άννας Δρούζα. Με επιστολή της στη διεύθυνση του MEGA η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία επισημαίνει ότι «Παρά την παρουσία συναδέλφων ψυχιάτρων, που καλούνται να βοηθήσουν την κατανόηση των συνθηκών που οδήγησαν στο έγκλημα ή σε ακραίες συμπεριφορές, στην εκπομπή δεν αποφεύγεται η αναπαραγωγή μιας στιγματιστικής εικόνας για την ψυχική ασθένεια, με επίκεντρο το στερεότυπο της βίας και της επικινδυνότητας.

Παρότι ο λόγος των ειδικών επιχειρεί να διαψεύσει τα στερεότυπα και να θέσει στις πραγματικές της διαστάσεις τη σχέση βίας και ψυχικής νόσου, η συνολική παρουσίαση και τα δραματοποιημένα μέρη της αφήγησης κάθε άλλο παρά συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση». Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη απάντηση ούτε από το σταθμό της Μεσογείων αλλά ούτε και από την ίδια την παρουσιάστρια που απ’ όσο μαθαίνω βρίσκεται στην Αμερική. Όχι…! Δεν πήγε για… διεθνή καριέρα τα «Φονικά» της. Θα γυρίσει καθώς η συμφωνία με το MEGA είναι και για άλλα «Φονικά μυστικά», αν και μάλλον από το σταθμό της Μεσογείων θα της πουν να ασχοληθεί και με άλλα θέματα γιατί είναι αλήθεια πως έχει πιάσει… μονόπλευρά τη θεματολογία της εκπομπής, εξ ου και οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των επιστημόνων…!

#
Έπρεπε να «φύγει» ο Μηνάς Χατζησάββας και να ξεσπάσει ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης για να ασχοληθούν όλοι με το «γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης». Όλοι είναι υπέρ… αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα τόσα χρόνια. Τι είπατε; «Δεν είναι όλοι υπέρ»; Εντάξει…! Υπάρχουν και κάποιοι με κενό το εσωτερικό του… κρανίου τους που δεν χάνουν ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους μπας και καταφέρουν με τις δηλώσεις τους να κερδίσουν λίγη γαμημένη δημοσιότητα και δουν την αρχοντομουτσουνάρα τους να γίνεται talk of the town…!Κακώς ασχολούνται μαζί της…! Με την «αρχοντομουτσουνάρα» εννοώ…!

#
Στο τηλεοπτικό τοπίο επέστρεψε ο Παντελής Καψής. Ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης που επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου είχε αναλάβει να δημιουργήσει τη ΝΕΡΙΤ βρήκε θέση ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ . Επειδή το έργο του, η ΝΕΡΙΤ, δεν μπόρεσε να γίνει το ανταγωνιστικό δίκτυο της ιδιωτικής τηλεόρασης όπως υποστήριζαν, βρέθηκε τώρα σε ιδιωτικό σταθμό προφανώς για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό μέσο στην τωρινή ΕΡΤ. Πάντως οφείλω να παρατηρήσω πως στο Φάληρο είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι με πολλούς που έχουν διατελέσει σε επιτελικές θέσεις στην Αγία Παρασκευή…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε