Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie: Τα χρυσά δόντια της γιαγιάς και το Κάτω Παρτάλι!

Melfie: Τα χρυσά δόντια της γιαγιάς και το Κάτω Παρτάλι!

Άλλο ελευθερία του λόγου και ελευθερία και άλλο… ασυδοσία. Διάβαζα στο facebook σχόλιο για τα όσα είπε ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα, ο Κώστας Φαλελάκης.

Κάποιος λοιπόν σχολιάζοντας στο λογαριασμό του στα social media αναφέρθηκε στα λεγόμενα του ηθοποιού για το σύμφωνο συμβίωσης με πολύ άσχημο χαρακτηρισμό. Όχι, δεν σκοπεύω να κάνω διαφήμιση και να γράψω το όνομά του, αλλά με εκπλήσσει που είναι δικηγόρος και θα έπρεπε να μάχεται για την ελευθερία των ανθρώπων. Βέβαια είναι και πολιτικός οπότε δικαιολογείται αν στο… κρανίο του δεν υπάρχει χώρος και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς θα γίνει ένας από τους 300 και να απολαμβάνει τα μιστά! Δεν έχει σημασία με ποιο πολιτικό συνδυασμό κατεβαίνει αφού και με το σύμφωνο συμβίωσης και η «δεύτερη φορά αριστερά» αποδεικνύει τις δημοκρατικές θέσεις της!

· Ενωμένοι μια γροθιά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Κάποιοι τεχνικοί από τα «Καλημερούδια» είχαν μείνει απλήρωτοι και αποφάσισαν να μην εργαστούν μέχρι να τους καταβληθούν τα χρήματα. Η οποία απόφασή τους δεν βρήκε καμία αντίδραση, ούτε μπροστά ούτε από πίσω, από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής που είναι μπροστά από τις κάμερες…! Τελικά τα χρήματα βρέθηκαν από τα στελέχη του MEGA και έτσι δεν υπήρξε στάση εργασίας…!

· Μην με ρωτήσετε αν θα βρουν χρήματα στο MEGA και για το «Κάτω Παρτάλι» για να συνεχίσει γυρίσματα. Το προσπαθούν, το παλεύουν και περιμένουν το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αν δεν… τότε δεν…! Και στα «δεν» προσθέστε δυστυχώς και την «Εθνική Ελλάδος». Παρά τη συμφωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη «κάνε φέτος το “Δεν έχω λόγια” και του χρόνου θα συνεχίσεις τη σειρά» η «Εθνική» θα βρεθεί μόνιμα εκτός τηλεοπτικού τοπίου, δίπλα από άλλες σειρές τους που μας… άφησαν νωρίς, όπως το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και «Βασιλιάδες». Δύσκολοι καιροί και για τους πολύ καλούς…!

· Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να ηρεμήσω τη γιαγιά φίλης μου που θέλει να… ξεριζώσει τα δύο χρυσά δόντια που έχει και να τα κρύψει γιατί δεν θέλει να τα δηλώσει στο καινούργιο περιουσιολόγιο της αριστερής μας κυβέρνησης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε