Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Τηλεθεατής στα πρόθυρα… εγκεφαλικού!

Melfie – Τηλεθεατής στα πρόθυρα… εγκεφαλικού!

– Θα μπορούσα να βάλω τίτλο «οι περιπέτειες ενός τηλεθεατή». Ενός από εμάς… εμένα…! Ή «οι βλαβερές συνέπειες εκπομπών»! Για εμένα… για εμάς…! Και να εξηγήσω: Χθες, Πέμπτη, κάθομαι να παρακολουθήσω τηλεόραση! Ζάπινγκ…!

· «Λόγω TiVis»: Βρήκαν συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά πριν οι δύο παρουσιαστές «έλθουν εις γάμου κοινωνία»…! Στο πάνελ σχολιάζουν…! Περίεργο πράγμα πάντως. Όταν βλέπω τη συγκεκριμένη εκπομπή του ALPHA «πέφτω» πάντα σε θέματα για τον Γιώργο Λιάγκα. Τι… έρωτας είναι αυτός της εκπομπής με τον Λιάγκα δεν μπορώ να το εξηγήσω…! Μόλις τελειώνουν με την καθημερινή τους «Λιαγκάδια ενότητα» αρχίζουν να μιλούν για το «σύμφωνο συμβίωσης» και όσα είπε ο καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου την προηγούμενη μέρα. Το βίντεο «κόβεται» άγρια και η εικόνα γυρίζει στο στούντιο της εκπομπής. Υπάρχει μία… ψύχρα μεταξύ τους. Σαν κάτι να έγινε… σαν κάτι να τους έκοψε…! Η παρέα δεν δένει…! Η Κατερίνα Καινούργιου μου δίνει την εντύπωση ότι την ενδιαφέρει περισσότερο πώς θα βγει… από το τι θα πει…! Πάγωσα…! Γυρίζω κανάλι…!

· «Spata Live»: Για ακόμα μία φορά η Μαίρη Συνατσάκη και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπαθούν να κάνουν πλάκα… εκβιάζοντας το γέλιο στους τηλεθεατές. Η παρέα και εδώ τα ίδια, όπως κι απέναντι: κανένα «δέσιμο», καμία μεταξύ τους επικοινωνία, ο καθένας στο δικό του «όργανο» και το… μουσικό σύνολο γεμάτο φάλτσα. Σκέφτομαι ότι πίσω από αυτό είναι ο έμπειρος Βαγγέλης Περρής. Αναλογίζομαι τι ωραία που ήταν το «Όλα», πόσο γελούσα με πολλά από τα βίντεο. Τελικά από το «διαζύγιο» με τον Θέμο Αναστασιάδη προέκυψαν δύο μέτριες εκπομπές, το «Σπάτα» και το «Όλα Πρώτη Φορά»! Ιδιαίτερα η δεύτερη αισθάνομαι ότι με… απειλεί πως θα υπάρξουν και άλλες τέτοιου είδους για δεύτερη φορά, για τρίτη…! Να…, το πάγωμα γίνεται πιο δυνατό… νιώθω και ένα έντονο μούδιασμα στα χέρια…! Κλείνω τηλεόραση…!

· Βράδιασε! Αισθάνομαι καλύτερα. Το μούδιασμα έχει υποχωρήσει. Αποφασίζω να… ριψοκινδυνεύσω. Ανοίγω ξανά τηλεόραση…!

· «Celebrity Game Night». Τι ωραία…! Χαλαρώνω… παίζω μαζί με τους celebrities… γελάω με όσα κάνουν…! Πόσο καλή, άνετη και καθόλου «δήθεν» η Σμαράγδα Καρύδη. Δυστυχώς το πρόλαβα στο τέλος…! Ε, θα μείνω στο MEGA. Τι ακολουθεί…;

· «Τι νέα;»! Σε ένα μεγάλο σκηνικό ο Κώστας Γιαννακίδης και η Δέσποινα Βλεπάκη προσπαθούν με… χιούμορ να μας «μπάσουν» στη θεματολογία σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Κοιτάζω την μπαλκονόπορτα! Κλειστή. Τελικά το ψύχος είναι… εσωτερικό. Νιώθω ένα ρίγος να με διαπερνά. Ο Γιαννακίδης παρουσιάζει τον «καλύτερο ραδιοφωνικό παραγωγό που έχει περάσει από το ελληνικό ραδιόφωνο», τονίζοντας ότι είναι το πρότυπό του. Μπαίνει μέσα ο Γρηγόρης Ψαριανός. Το στόμα μου αρχίζει και πάλλεται…! Από μόνο του…! Η Βλεπάκη προαναγγέλλει την επόμενη καλεσμένη και περιμένω να μπει μέσα η… μετεμψύχωση της Οριάνα Φαλάτσι. Μπαίνει η Αθηναΐς Νέγκα. Το στράβωμα στο στόμα κορυφώνεται… τα χείλη μου πλέον είναι αλλού… έχουν πάει στο μάγουλο! Η Νέγκα τους την λέει για την καρέκλα που έχουν και οι καλεσμένοι αναγκάζονται να… σκαρφαλώνουν. Ξεκινούν τη συζήτηση…! Η Νέγκα τους την ξαναλέει: «Μπογδανίζουμε»! Ναι…! Νιώθω ζαλάδα…! Ο οργανισμός μου αντιδρά: μαύρο… σκοτάδι… ηρεμία…! Ύπνος…!

· Πρωί Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου. Παγκόσμια Ημέρα Βουνού. Λέω να πάρω τα βουνά με την τηλεόραση αγκαλιά. Θα ανέβω και θα τη ρίξω απ’ το ψηλότερο βουνό…! Κοιτάζω τις τηλεθεάσεις της Nielsen για τη χθεσινή ημέρα…! «Λόγω TiVi’s»: 11,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,8% στο δυναμικό κοινό. «Spata Live»: 8,3% και 10,7%. «Τι νέα;»: 6,3% και 6,8%, αντίστοιχα. Εντάξει…! Τελικά άλλοι πρέπει να πάρουν τα βουνά…! Μπας και σωθούμε οι τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε