Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Το πένθος ταιριάζει στην ΕΡΤ…!

Melfie – Το πένθος ταιριάζει στην ΕΡΤ…!

Ε, όχι…! Είπαν να το γιορτάσουν… αλλά η θλίψη δεν τους άφησε. Χθες λοιπόν που συμπληρώνονταν τα 50 χρόνια λειτουργίας της τηλεόρασης στη χώρα μας αποφάσισαν στην ΕΡΤ να το γιορτάσουν.

Αντί για την «εορταστική εικόνα» που περιμέναμε να δούμε, για ακόμα μία φορά η κρατική τηλεόραση κατάφερε να πάρει ένα ευχάριστο και χαρούμενο γεγονός και με τη σοβαροφάνεια που τη διακρίνει να κάνει… μνημόσυνο. Σίγουρα ο τρόπος του εορτασμού για μία δημόσια τηλεόραση δεν είναι να κάνει… φιέστες και ιδιαίτερα τους δύσκολους οικονομικά καιρούς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε για ακόμα μία φορά αρνητικά σχόλια.

Όχι λοιπόν…! Δεν περίμενα ούτε να βγει από τούρτα η Βίκυ Φλέσσα (φευ!) φτάνοντας τους τηλεθεατές… στα άκρα. Ήταν εμφανές όμως ότι οι περισσότερες –για να μην πω όλες!- από τις εκπομπές δεν προετοιμάστηκαν όπως έπρεπε και όφειλαν για να τιμήσουν την τηλεόραση, την ΕΡΤ, τη δουλειά τους. Έτσι με τη θλιβερή από την «άρπα κόλλα» τακτική και προετοιμασία των εκπομπών μάλλον περισσότερο το γιόρτασαν αυτοί που θέλησαν και είχαν δυστυχώς καταφέρει να ρίξουν «μαύρο» στην τηλεόραση υποστηρίζοντας ότι η ΕΡΤ με τους εκατοντάδες εργαζομένους της δεν παράγει το έργο που οφείλει!

Όχι όμως…! Το «μαύρο» δεν ταιριάζει στην ΕΡΤ έστω και αν κάποιοι στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής είναι του… πένθους. Ή μάλλον, είναι της προχειρότητας «θάβοντας» έτσι τον κόπο άλλων και δικαιώνοντας του κατακριτές της…!

Ε, ναι…! Η τηλεόραση, η ΕΡΤ αλλά και οι ιδιωτικοί σταθμοί θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα έστω κι αν κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία των μεν ή των δε…! Έστω κι αν κάποιοι δεν εργάζονται όπως πρέπει, έστω κι αν κάποιοι… λιγουρεύονται τον έλεγχό της. Η τηλεόραση γιορτάζει και το πένθος ταιριάζει σε αυτούς που δεν την αγαπούν και που ορισμένες φορές βρίσκονται στα… σπλάχνα της…! Γιατί η τηλεόραση είναι αγαθό, όταν και εφόσον πληροί τους όρους της…! Γιατί η τηλεόραση είναι δημοκρατικό απόκτημα όσο κι αν αυτό… πικραίνει πολλούς!

Οπότε, «χρόνια πολλά τηλεόραση»! Σε ευχαριστούμε για τις καλές στιγμές και σου ζητούμε συγγνώμη για το «μαύρο» που σου έριξαν και το «πένθος» που σου ρίχνουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε