Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Βρε, άει… τσικνιστείτε…!

Melfie – Βρε, άει… τσικνιστείτε…!

Της… μασκαράτας από το πρωί στην ελληνική τηλεόραση, τιμής ένεκεν της ημέρας που θέλει τους παρουσιαστές να εορτάζουν την Τσικνοπέμπτη. Πού τη βρίσκουν την όρεξη να μασκαρεύονται πρωινιάτικα και να είναι –και καλά!- μες στην καλή χαρά και να το ρίχνουν στους χορούς και τα τραγούδια, μην το ψάχνετε.

Θέλουν να προσφέρουν στο φιλοθεάμον κοινό λίγη χαρά, λίγη ξεγνοιασιά βρε αδερφέ, από τα της σκληρής καθημερινότητας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι «η φτώχεια θέλει καλοπέραση» και από «φτώχεια» πολλά γνωρίζουν και οι κατοικούντες στο τηλεοπτικό τοπίο…! Και από… τσίκνισμα δε, ακόμα περισσότερο…!

Στο… τσίκνισμα και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι στο MEGA μετά την άνευ αποτελέσματος συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Κάποιοι πάντως υποστηρίζουν ότι υπάρχει «σχέδιο» αλλά όλα αυτά συμβαίνουν ως μοχλός πίεσης και μεταξύ των μετόχων, αλλά και προς τις τράπεζες και την κυβέρνηση, καθώς οι μέτοχοι «πάγωσαν» τις αποφάσεις τους αφού το τηλεοπτικό τοπίο είναι θολό από τις επερχόμενες αδειοδοτήσεις. Τελικά με όσα συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων να δείτε ότι ο πιο… προφητικός τίτλος ήταν αυτός της εκπομπής της Άννας Δρούζα: «Φονικά μυστικά» γιατί όπως φαίνεται υπάρχει… προμελετημένο έγκλημα… και πολλά μυστικά!

Άλλωστε, σιγά που θα κάτσει να ασχοληθεί κανείς με τους εργαζομένους «της διαπλοκής» στο κανάλι της Μεσογείων. Ε, ναι… σε ένα τσουβάλι όλοι! Είναι εύκολο να ασκείς κριτική όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού σου…! Μόνο που έστω κι η… τσίκνα θα έρθει κάποια στιγμή και στο δικό σου σπίτι…!
 
Και ενώ η τηλεόραση το τσικνίζει οι πρόσφυγες εξακολουθούν να… λιάζονται. Βέβαια δεν είναι εικόνα ανθρώπων που… απολαμβάνουν τον ήλιο, αφού η πείνα, η δυστυχία κι η απόγνωση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Και την ίδια στιγμή υπάρχουν και κάποιοι… μασκαράδες φιλεύσπλαχνοι της πολιτικής –και όχι μόνο- σκηνής που πηγαίνουν το κάτι τις τους, φωτογραφίζονται μαζί τους και πουλάνε την εικόνα των «φιλόπτωχων» στα social media. Μετά τις «selfie πάπιας» έχουμε και των… αλεπούδων που εκμεταλλεύονται τον πόνο για να φτιάξουν το image τους. Βρε, άει… τσικνιστείτε…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε