Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie- Ζούμε την εποχή της… τρόμπας!

Melfie- Ζούμε την εποχή της… τρόμπας!

Ζούμε την εποχή που στο -έως και πριν από λίγα χρόνια- μεγαλύτερο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό κανάλι δείχνουν «πώς να τρομπάρετε τα χείλη σας για να τα κάνετε φουσκωτά»!

-Ζούμε την εποχή που μέλη της κυβέρνησης είναι ευχαριστημένα όταν οι πλατείες γεμίζουν διαδηλωτές που είναι ενάντια στην πολιτική τους!

-Ζούμε την εποχή που οι κυβερνώντες απαγόρευσαν και τη διέλευση πεζών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θέλοντας να γλιτώσουν από τις διαμαρτυρίες για να συνεχίσουν τη μνημονιακή πολιτική τους!

-Ζούμε την εποχή που οι «επαναστάσεις» γίνονται μέσα από τα social media, καθισμένοι στους καναπέδες μας, αγωνιώντας να πληρώσουμε τους φόρους και ενθυμούμενοι τις εποχές των «αγανακτισμένων», τότε που οι νυν κυβερνώντες δήλωναν αγανακτισμένοι…!

-Ζούμε την εποχή που στις περισσότερες διαμαρτυρίες «καίγεται το κέντρο της Αθήνας» μέχρι την επόμενη διαμαρτυρία που θα γίνει και πάλι… της φωτιάς, αλλά χωρίς να «καίγεται» κανείς για την περιουσία των συμπολιτών μας που καταστρέφεται!

-Ζούμε την εποχή που υπουργοί με μαντηλάκια στο πέτο παραδέχονται εμμέσως πλην σαφώς ότι πριν κυβερνήσουν φοροδιαφεύγανε!

-Ζούμε την εποχή που «μισούμε» τους δημόσιους υπαλλήλους, λες και αυτοί ήρθαν από αλλού, λες και δεν είναι ο αδερφός μας, ο θείος μας, η φίλη μας, ο γείτονάς μας…! Αλλά μας έκαναν να τους «μισούμε» γιατί «αυτοί πληρώνονται»!

-Ζούμε την εποχή που «μισούμε» τους συνταξιούχους, γιατί αυτοί πρόλαβαν και τα πήραν… όσα πήραν, ενώ για τους περισσότερους τώρα πλέον η σύνταξη είναι ένα μακρινό όνειρο!

-Ζούμε την εποχή που η τηλεόρασή της, οι σταθμοί της, μελετούν τα «δυναμικά κοινά», όταν το μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι εν δυνάμει… άνεργοι!

-Ζούμε την εποχή που η διοίκηση της ΕΡΤ ανταλλάσει εξώδικα με παρουσιάστρια, αλλά εξακολουθεί μήνες μετά την επαναλειτουργία της να έχει μεγάλα κενά στο πρόγραμμά της.

-Ζούμε την εποχή που η Τάμτα γίνεται μέλος κριτικής επιτροπής για να κρίνει αν οι διαγωνιζόμενοι έχουν ταλέντο στο τραγούδι!

-Ζούμε την εποχή που η Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται μέλος κριτικής επιτροπής για να κρίνει ηθοποιούς και τραγουδιστές στις μιμήσεις!

-Ζούμε την εποχή της παντελούς παράνοιας σε όλους τους τομείς παρακολουθώντας άπραγοι και αμέτοχοι τα όσα γίνονται, αλλά αυτή την εποχή θα την πληρώσουν πολύ ακριβά οι μεταγενέστερες γενιές…!

-Τελικά ζούμε την εποχή που τηλεοπτικά θέματα όπως το «πώς να τρομπάρετε τα χείλη σας για να τα κάνετε φουσκωτά» είναι τα πιο… ανώδυνα και μάλλον οι… τρόμπες πουλάνε πολύ και παντού…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε