Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετά τα δελτία ειδήσεων ο Πάνος Χαρίτος στους… δρόμους του!

Μετά τα δελτία ειδήσεων ο Πάνος Χαρίτος στους… δρόμους του!

Είναι αλήθεια ότι η θητεία του στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ δεν ήταν και… ό,τι καλύτερο. Βέβαια, ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη θέση δεν έχει βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης, κάτι που τα στελέχη της ΕΡΤ θέλουν να γίνει μέσα από τις καινούργιες προσλήψεις.

Πάντως σύντομα ο Πάνος Χαρίτος θα βρεθεί και πάλι στη συχνότητα της ΕΡΤ μέσα από τους δικούς του «δρόμους» αφού «Roads» είναι ο τίτλος της καινούργιας του εκπομπής έρευνας που ξεκινά στην κρατική τηλεόραση.

Θέμα της πρώτης εκπομπής «Τα παιδιά του πολέμου» που όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου “εστιάζει στα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, τα οποία μιλούν για τον τόπο που άφησαν, το λόγο που τα οδήγησε στην πρόωρη ενηλικίωση, το ταξίδι της προσφυγιάς και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι φορέων και επικεφαλής των δομών φιλοξενίας και υποστήριξης των ανήλικων ασυνόδευτων παιδιών μιλούν για «Τα παιδιά του πολέμου» και τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μας και γενικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση  αντιμετωπίζουν την ιδιαίτερη αυτή κατηγορία προσφύγων”.

Η πρεμιέρα της καινούργιας εκπομπής «Roads» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1 και θα δούμε πόσοι τηλεθεατές θα βρεθούν στο… δρόμο συχνότητας της κρατικής τηλεόρασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε