Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετά το «Σπιτάκι» θα παίξει στο «Σόι σου»

Μετά το «Σπιτάκι» θα παίξει στο «Σόι σου»

Εκτός από την παρουσίαση θα δοκιμαστεί και στην υποκριτική, έστω και αν υποδυθεί… περίπου τον εαυτό του. Θα έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πει ως ηθοποιός…!

Ο λόγος για τον Πέτρο Κουσουλό που σύντομα θα τον δούμε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Το σόι σου» να κάνει μεν κάτι που του είναι οικείο, στο ρεπορτάζ, αλλά που αυτή τη φορά θα γίνεται σύμφωνα με το σενάριο του Αντώνη Ανδρή.

Στο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου λοιπόν ένας μυστηριώδης άντρας, λόγω ενός τυχαίου περιστατικού, επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Τριανταφύλλου. Την ίδια ώρα στις ειδήσεις γίνεται πρώτο θέμα η απόδραση ενός επικίνδυνου κακοποιού από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) παρακολουθεί διαρκώς τις πληροφορίες που δίνουν τα έκτακτα δελτία και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο δραπέτης των φυλακών και ο επισκέπτης που έχει κερδίσει την εύνοια της υπόλοιπης οικογένειας, είναι το ίδιο πρόσωπο. Κανείς όμως από την οικογένεια Τριανταφύλλου δεν την πιστεύει, αφού θεωρούν ότι είναι όπως πάντα υπερβολική. Για κακή τους, όμως, τύχη το προαίσθημα της Αντωνίας βγαίνει αληθινό. Όσο περνάει η ώρα, ο κλοιός για τον επικίνδυνο ληστή στενεύει και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας θα φέρει ανατροπές! Για τις ανάγκες του σεναρίου λοιπόν τα στελέχη του ALPHA… δανείστηκαν από το «Σπίτι μου, σπιτάκι σου» τον Πέτρο Κουσουλό.

Έτσι ο δημοσιογράφος θα ερμηνεύσει… περίπου τον εαυτό του και σε ρόλο ρεπόρτερ θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για τη δραπέτευση από τις φυλακές, του κακοποιού που θα υποδυθεί ο Γιώργος Χρανιώτης. 

Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί γνωστοί ακόμα ηθοποιοί που θα εμφανιστούν στη δημοφιλή σειρά του ALPHA. Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, θα δούμε και τη Μάρα Δαρμουσλή που ως καινούργια γειτόνισσα της οικογένειας Τριανταφύλλου θα… ξυπνήσει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους τρεις αδερφούς για το ποιος είναι ο πιο… γόης.

Επίσης, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί ο… τυφώνας «Τασία» που θα παρασύρει την οικογένεια των Χαμπέων. Όπου «Τασία» είναι λαϊκή τραγουδίστρια και κολλητή της Χαρούλας (Ρένια Λουιζίδου) που θα την ενσαρκώσει η Τζένη Μπότση και θα κάνει το «Σόι σου» να αναθεωρήσει τη ρουτίνα του και τους ήρωες να ανακαλύψουν έναν κρυφό εαυτό τους…!

Το σόι σου» συνεχίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και είναι λογικό που τα στελέχη του ALPHA συνεχίζουν να «επενδύουν» στην ελληνική σειρά ενισχύοντάς την συνεχώς με guests γνωστούς ηθοποιούς…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε