Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: Είσαι ειρωνική και με προσβάλλει αλλά προσβάλλει πρώτα εσένα

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: Είσαι ειρωνική και με προσβάλλει αλλά προσβάλλει πρώτα εσένα

Μπορεί αυτή τη φορά οι τόνοι να μην υψώθηκαν και φωνές να μην ακούστηκαν αλλά Ανδρέας Μικρούτσικος και Κατερίνα Καινούργιου είχαν ακόμη έναν καυγά on air, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν ήθελε να τοποθετηθεί στο θέμα του διαζυγίου της Μαριάντας Πιερίδη από τον Δημήτρη Κατριβέση. Και το έκανε λίγο αφού εκείνος είχε μιλήσει για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει… καυγάς.

«Ειρωνεύεσαι συνέχεια. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι παίζεις με τη φωτιά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: «Εσύ να δεις πόσο».

«Εσύ να δεις πόσο. Εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου. Εσύ δεν θα χάσεις απλά τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα», ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ατάκα που φαίνεται να ενόχλησε την οικοδέσποινα της Super Κατερίνα.

«Τι θα χάσω, δεν κατάλαβα; Θέλω να μου πεις. Δεν μπορούμε να λέμε τέτοια στους τηλεθεατές και είναι και προσβλητικό. Θα χάσω τι; Την αξιοπρέπειά μου; Τον εαυτό μου;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε εμφανώς ενοχλημένη: «Με ρωτάει κόσμος έξω κάθε μέρα “γιατί σου επιτίθεται ο Ανδρέας; Τι του έχεις κάνει;”. Κάθε μέρα μου επιτίθεσαι. Σου αφαιρούμε τον λόγο; Σε αγαπώ και σε σέβομαι πάρα πολύ, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και έχω δει την καλοσύνη της ψυχής σου αλλά όλο αυτό δεν αφορά τους τηλεθεατές».

«Είσαι ειρωνική και αυτό με προσβάλλει αλλά προσβάλλει πρώτα εσένα. Δεν έχεις καμία πρόθεση χιούμορ, έχεις πρόθεση κριτικής και να μου βγάλεις τη ρετσινιά», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Media Τελευταίες ειδήσεις