Τρίτη, 25 Ιουν.
32oC Αθήνα

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο και γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η συνθήκη

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο και γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η συνθήκη

«Είμαι πολύ υπέρ του έρωτα και μου αρέσει όταν έρχεται αυτό να δίνεσαι, γιατί είναι σπάνιο», λέει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για το Μαύρο Ρόδο και το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

«Είναι ένα βαρύ επεισόδιο, αλλά ωραίο», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και συμπλήρωσε πως ο θάνατος της τηλεοπτικής του μητέρας στη σειρά θα δέσει ακόμα περισσότερο τον Πέτρο και την μοναχή Ελισάβετ: «Ο θάνατος θα τους δέσει και μετά θα έρθει κάτι άλλο, που θα τους δέσει ακόμα περισσότερο».

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έχουν πολλά εμπόδια και προκαταλήψεις να υπερνικήσουν και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τονίζει πως ο έρωτας δεν είναι εύκολος: «Είμαι πολύ υπέρ του έρωτα και μου αρέσει όταν έρχεται αυτό να δίνεσαι, γιατί είναι σπάνιο.

Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο και γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η συνθήκη».

Όπως αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, κατά τη διάρκεια των οντισιόν ένιωσε πως είχε χημεία με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την τηλεοπτική Ελισάβετ, ενώ είχε ενθουσιαστεί με το σενάριο της σειράς.

«Στον έρωτα δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά σου συμβαίνει και πας. Τόσο επίμονος δεν θα ήμουν.

Στην αρχή έβλεπα τα επεισόδια και έλεγα ότι βγαίνει κάπως εμμονικό. Του έλεγε όχι. Το όχι είναι όχι, οπότε τι επιμένεις τόσο; Γι’ αυτό θεωρώ ότι δεν είμαστε κοντά με τον χαρακτήρα, γιατί εγώ θα τα είχα παρατήσει», λέει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Τέλος, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για το πότε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Υποσυνείδητα υπήρχε μία κλίση προς την τέχνη, συνειδητά προέκυψε πιο αργά, προς το Λύκειο, εκεί που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις στη ζωή σου».

Media Τελευταίες ειδήσεις