Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μιχάλης Αεράκης: Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας, υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου

Μιχάλης Αεράκης: Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας, υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου

“Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τότε εγώ έγινα άντρας” ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης.

Ο Μιχάλης Αεράκης πέρασε το κατώφλι του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την απουσία του πατέρα του, που είχε φύγει μετανάστης και πόσο αυτό διαμόρφωσε την παιδική του ηλικία.

«Μια κόλαση. Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού.

Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται… Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει.

Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας. Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας;

Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου» δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις