Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μιχάλης Αεράκης: Μου έχουν κάνει πρόταση μέχρι και να με χειροτονήσουν παπά

Μιχάλης Αεράκης: Μου έχουν κάνει πρόταση μέχρι και να με χειροτονήσουν παπά

“Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους” δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης.

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στη Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου για το ρόλο του στον Σασμό και τις προτάσεις που έχει δεχθεί λόγω αυτού. 

Όταν τον βλέπουν να κυκλοφορεί χωρίς ράσα, νιώθουν περίεργα κι εξηγεί το γιατί: «Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε «που είναι τα ράσα;».

Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους.  Μέσα από το Instagram μού έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά.

Και συνέχισε: «Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο «ράσο». Έχουμε άξιους παπάδες σε όλη την Ελλάδα κι ιεράρχες, φωτισμένους ανθρώπου, αλλά μια που μιλώ για την Κρήτη, γιατί εκεί ζω, οι παπάδες στα χωριά είναι ένα με το κοινωνικό σώμα.

Συμπεριφέρονται απλά, είναι οι άνθρωποι που η αποστολή τους αρχίζει μετά το «Δι’ ευχών» που λένε την Κυριακή».

Media Τελευταίες ειδήσεις