Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Μιχάλης Σαράντης: Είμαι πονεμένος που δεν έχω τους γονείς μου

Μιχάλης Σαράντης: Είμαι πονεμένος που δεν έχω τους γονείς μου

“Νιώθω τραυματισμένος” εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης.

Με αφορμή την παράσταση “Συρανό” όπου και πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, ο Μιχάλης Σαράντης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά εστιάζοντας με ειλικρίνεια στην προσωπική του ζωή και την απώλεια των γονιών της.

«Την κόρη μου την κακομαθαίνω. Τη βάζω να κοιμάται πάνω μου και γλυκαίνεται. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει οπότε όταν κοιμόμαστε μαζί είναι παρηγοριά. Κάθε μέρα που βλέπω την κόρη μου να εξελίσσεται με συγκινεί πολύ» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Τρέμω μην κάνω κάτι και την πληγώσω κατά λάθος. Ένιωθα ότι έχω κόρη από τη στιγμή που μάθαμε ότι είναι έγκυος η Μαίρη».

«Ήθελα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια γιατί έχασα τους γονείς μου και πια, δεν είμαι παιδί κανενός. Επίσης βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο. Είμαι πονεμένος γιατί εγώ δεν έχω τους γονείς μου. Νιώθω τραυματισμένος γιατί δεν περίμενα να τους χάσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να τους ξεχάσω.

Νιώθω πολύ πιο δυνατός πλέον, δεν νιώθω εύθραυστος. Ευτυχώς που κάνω αυτή τη δουλειά και τα μαλακώνει όλα» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο Μιχάλης Σαράντης στην κάμερα του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις