Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μιχάλης Σαράντης: Εκεί βίωσα την απόλυτη συντριβή και κατάλαβα τι σημαίνει απώλεια

Μιχάλης Σαράντης: Εκεί βίωσα την απόλυτη συντριβή και κατάλαβα τι σημαίνει απώλεια

“Τότε, στην αρχή της εφηβείας ταρακουνήθηκαν οι τεκτονικές πλάκες του ψυχισμού μου” εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Beaute και στην δημοσιογράφο Χριστιάνα Σταματέλου και μίλησε για τις απώλειες που τον έχουν στιγματίσει.

Είσαι χαρακτήρας αισιόδοξος, που «μένει» στην χαρά ή κολλάς στην στενοχώρια;

Μένω στην στενοχώρια 100%. Όταν έρχεται η χαρά, σχεδόν φοβάμαι να την γευτώ γιατί νιώθω πως θα την χάσω. Έχω περάσει πολλά δυστυχή γεγονότα και σε συνδυασμό με το πόσο ενοχικός είμαι, δεν τολμώ να χαρώ εύκολα.

Όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε το πόσο μας έχουν κοστίσει τα τραύματά μας, ερήμην μας ζούμε στις απώλειές μας. Στην δεύτερα γυμνασίου έφυγε ο καλύτερός μου φίλος, εκεί βίωσα την απόλυτη συντριβή και κατάλαβα τι σημαίνει απώλεια.

Ήταν το πιο λαμπρό αστέρι της τάξης κι έφυγε! Τότε, στην αρχή της εφηβείας ταρακουνήθηκαν οι τεκτονικές πλάκες του ψυχισμού μου.

Έχω χάσει τους γονείς μου, φίλους, αγαπημένοι μου άνθρωποι έχουν φύγει από την ζωή πολύ πρόωρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι αισιόδοξος.

Καθόλου μίζερα δεν τα λέω όλα αυτά. Απλώς δεν μπορώ να κάνω ότι δεν έχουν συμβεί. Βέβαια, το πιο έντονο συμβάν της ζωής μου το έζησα όταν πρωτοείδα την κόρη μου και ήταν γεμάτο χαρά, όχι στενοχώρια!

Media Τελευταίες ειδήσεις