Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Μιχάλης Σαράντης για τη σειρά «Πανθέοι»: «Δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση στο γύρισμα»

Μιχάλης Σαράντης για τη σειρά «Πανθέοι»: «Δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση στο γύρισμα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Real” έδωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ.

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά «Πανθέοι» και όσα ακούγονταν από πολύ νωρίς, ότι μπορεί δηλαδή το σίριαλ να κοπεί, λόγω της χαμηλής θεαματικότητας.

«Στο δρόμο λαμβάνω πολλά σχόλια για τη σειρά και την εξέλιξή της, που σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που τη βλέπει. Έχω συμμετάσχει σε σειρές που είχαν μεγαλύτερη τηλεθέαση και δεν μου συνέβαινε αυτό στο δρόμο. Και εδώ να πω κάτι. Θυμάμαι, από τα πρώτα επεισόδια που κάναμε σχετικά χαμηλές θεαματικότητες, να ρωτούν τους συναδέλφους μου, όπου τους έβρισκαν, αν θα κοπεί η σειρά», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Και συνέχισε: «Εδώ να μου επιτραπεί να πω ότι δεν είναι ωραίο να πανικοβάλλονται η ομάδα του συνεργείου, η κομμώτριά μας και η μακιγιέζ μας, το παιδί που στήνει τα φώτα, τα παιδιά στην κάμερα, άνθρωποι που ζουν από αυτή τη σειρά και παίρνουν το μηνιάτικό τους. Όταν παίρνει τέτοια διάσταση το τι θα γίνει με τους Πανθέους, όταν η παραγωγή και ο ΣΚΑΪ δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση επίσημη, δεν σου κρύβω πως δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση στο γύρισμα».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Σαράντης πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι ωραίο για κανέναν που νιώθει ότι διακυβεύεται η δουλειά του. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι θέλει μια μεγαλύτερη φροντίδα ο τρόπος που ρωτούν κάποια πράγματα αυτοί που τα ρωτούν. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πυροδοτήσει μια ερώτηση. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί».

Media Τελευταίες ειδήσεις