Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Μιχάλης Σαράντης: Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου

Μιχάλης Σαράντης: Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου

“Δεν είναι κανένας σχεδόν εδώ τώρα πια, αυτό είναι πολύ τρομακτικό” ομολογεί ο Μιχάλης Σαράντης.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του, προχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης το μεσημέρι της Κυριακής όπου και συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Πανθέοι” σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το πρωί το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου. Αν μπορείς να το κάνεις, δεν είναι ωραίο να το κάνεις;

Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν διαχυτικοί και οι γονείς μου προς την αγάπη και το συναίσθημά τους. Επειδή έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου και επειδή μου λείπουν και πολύ, έχω αγάπη να δώσω”.

“Συγκινούμαι με το παιδί, τον μπαμπά, τη μαμά, τον φίλο μου. Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου. Ήμασταν πολύ μεγάλο σόι. Ο μπαμπάς μου είχε έξι αδέρφια, η μαμά μου τρία, ξαδέρφια, παππούδες, γιαγιάδες… ένας χαμός”.

 

“Το σπίτι κάθε Κυριακή ήταν γεμάτο. Κυριολεκτικά κάθε Κυριακή η μαμά είχε τραπέζι. Φωνές, τσακωμοί, όλα. Και δεν είναι κανένας σχεδόν εδώ τώρα πια. Αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Σε ταράζει να το συνειδητοποιείς” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις