Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Μιχάλης Σαράντης: Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πολύ μέχρι να “φύγουν”

Μιχάλης Σαράντης: Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πολύ μέχρι να “φύγουν”

«Κυρίως ο μπαμπάς, η μαμά έφυγε γρήγορα σχετικά» είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

Στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας των δυο του γονιών αναφέρθηκε από καρδιάς ο Μιχάλης Σαράντης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης (28.12.2023) στην ΕΡΤ. 

«Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ με την υγεία τους. Και οι δύο μέχρι να φύγουν. Κυρίως ο μπαμπάς, η μαμά έφυγε γρήγορα σχετικά.

Ο μπαμπάς όμως ταλαιπωρήθηκε σε βάθος δεκαετίας – δεκαπενταετίας. Με πρόλαβαν βέβαια σαν ηθοποιό και μάλιστα σε ωραία πράγματα, σε πολύ ωραία πράγματα» παραδέχθηκε, αρχικά, ο νεαρός πρωταγωνιστής.

«Δεν είχα κανένα, μα κανένα πρόβλημα, από εκείνους για την απόφαση να γίνω ηθοποιός. Ίσα ίσα που οι γονείς μου σε αυτά ήταν πολύ προοδευτικοί. Σε όλα ήταν πολύ προοδευτικοί και πολύ μαζί μας».

«Δηλαδή ό,τι θέλαμε, οι γονείς μας ήταν παρόντες και με πολύ κόστος προσωπικό και θυσία προσωπική.

Εντάξει, όταν κατάλαβαν ότι εγώ δεν πάω με την πεπατημένη και δεν είμαι με τις πανελλήνιες, διέκριναν μια ευαισθησία άλλου τύπου που και εγώ δεν καταλάβαινα τι είναι όλο αυτό το πράγμα.

 

Αυτή η ευαισθησία όμως ήταν και πρόβλημα, όταν δεν ήξερα τι να την κάνω και πως να την διαχειριστούν και οι άλλοι» πρόσθεσε ακόμα ο Μιχάλης Σαράντης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις