Τρίτη, 27 Φεβ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022 – ANT1: Όλοι οι αγώνες στο «ελεύθερο» κανάλι και στον ANT1+

Μουντιάλ 2022 – ANT1: Όλοι οι αγώνες στο «ελεύθερο» κανάλι και στον ANT1+

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, το Μουντιάλ 2022 θα το δούμε τελικά όλοι και στο «ελεύθερο» κανάλι του ANT1.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις εκ μέρους των συνδρομητών από τα απανωτά «blackout» στο συνδρομητικό ANT1+ κατά την μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ, ο όμιλος ANTENNA εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου περιγράφει και τι θα γίνει με τις συνδρομές. 

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+  συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν».

Δωρεάν επέκταση της συνδρομής για 3 μήνες – Ποιους αφορά

Στην ανακοίνωση ο όμιλος εξηγεί τι θα γίνει με τις συνδρομές. Δεν επιστρέφονται τα χρήματα αλλά προσφέρεται επέκταση της συνδρομής για 3 μήνες δωρεάν…

«Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Media Τελευταίες ειδήσεις