Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μουσικό κουτί: Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη συγκινημένοι στην τελευταία εκπομπή

Μουσικό κουτί: Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη συγκινημένοι στην τελευταία εκπομπή

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη στο τελευταίο «Μουσικό κουτί». Η δημοφιλής εκπομπή της ΕΡΤ έριξε αυλαία έπειτα από 4 χρόνια.

«Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, έχοντας στο πλευρό του τη Ρένα Μόρφη, για τελευταία φορά στο πλατό της εκπομπής «Μουσικό κουτί», μέσα από το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Για τελευταία φορά, ύστερα από τέσσερα χρόνια, ήρθαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη με το «Μουσικό κουτί» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής (14.04.2024), αφού μουσική εκπομπή έριξε αυλαία μέσα σε ένα κλίμα μεγάλης συγκίνησης από τους συντελεστές της.

Έτσι, στα τελευταία λεπτά του νέου επεισοδίου για το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ, ο επιτυχημένος τραγουδοποιός θέλησε να μοιραστεί μελωδίες μαζί με τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Στην παρέα αυτής της αυλαίας βρίσκονταν η Νατάσα Μποφίλιου και ο Μίλτος Πασχαλίδης, με τους οποίους και το δίδυμο των παρουσιαστών έκανε μία «γλυκιά» αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές του «Κουτιού».

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι στιγμές που τόσο ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και η Ρένα Μόρφη δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τη συναισθηματική του φόρτιση, παρακολουθώντας στιγμιότυπα από τις παλαιότερες εκπομπές, κάτι βεβαίως που ίσχυε και για τα μέλη της μπάντας τους.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον… ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

«Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «μη σταματήσετε». Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία», πρόσθεσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Το «Ταξίδι» του τραγουδοποιού ήχησε στο πλατό για να το ερμηνεύσουν όλοι μαζί και στη συνέχεια να κλείσουν με χαμόγελα και συγκίνηση το «Μουσικό κουτί» τους.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου», υπογράμμισε, συγκινημένη, η Ρένα Μόρφη, με τον Νίκο Πορτοκάλουγλου να συμπληρώνει κι εκείνος από τη μεριά του:

«Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Media Τελευταίες ειδήσεις