Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μουντιάλ 2014: Από σήμερα πάμε… Βραζιλία!

Μουντιάλ 2014: Από σήμερα πάμε… Βραζιλία!

Η «καρδιά» της τηλεόρασης αυτές τις μέρες χτυπά στη Βραζιλία. Φίλαθλοι ή όχι, το Μουντιάλ είναι από τις κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις και τα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον κόσμο τις επόμενες μέρες θα είναι στραμμένα εκεί.

Πρεμιέρα σήμερα λοιπόν με την τελετή έναρξης στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας που θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ sports και τη ΝΕΡΙΤ HD στις 21.00 σε περιγραφή Ιωσήφ Νικολάου και Μανώλη Μαυρομμάτη.

Στη συνέχεια, στις 22:00, η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει την εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» με παρουσιαστή τον Ιωσήφ Νικολάου και καλεσμένους του τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού  Σίλβα Κλέιτον, τον πρώην υπηρεσιακό προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάσμινκο Βέλιτς και τον Μανώλη Μαυρομμάτη. Η εκπομπή θα παρουσιάσει αφιερώματα στη Βραζιλία και την Κροατία, λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα, καθώς εικόνες από τη Βραζιλία.

Στις 23.00 θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ sports και τη ΝΕΡΙΤ HD ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κροατία. Τον αγώνα θα περιγράψουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος, ενώ θα σχολιάσει ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος. Αμέσως μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει ξανά η εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» με ανάλυση των φάσεων του αγώνα, αλλά και ρεπορτάζ για την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας από τους απεσταλμένους της ΝΕΡΙΤ Δημήτρη Μαλισιώβα και Χρήστο Κοντό.

Από σήμερα λοιπόν πάμε Βραζιλία μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε