Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπαίνουν στα γήπεδα… από το χάραμα!

Μπαίνουν στα γήπεδα… από το χάραμα!

Από όλα έχει το τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη σεζόν. Μπορεί τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια να ξεκινούν το πρόγραμμά τους με ενημερωτικές ή life style εκπομπές, αλλά κάποιοι σκοπεύουν να μας βάζουν στα γήπεδα… από το πουρνό!

Από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου λοιπόν και καθημερινά από τις 8 έως τις 10 το πρωί, ο Δημοσθένης Καρμοίρης με τον Ευάγγελο Μίχο ξεκινούν να παρουσιάζουν την καθημερινή εκπομπή «Blender» στο ACTION 24.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα παρουσιάζουν καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό χώρο, με ρεπορτάζ από τα παρασκήνια, αλλά και ζωντανές συνδέσεις. Ωστόσο, αν και το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής θα είναι η αθλητική ειδησεογραφία, στο «Blender» θα μπαίνουν και οι κύριες ειδήσεις της ημέρας και από την πολιτική σκηνή, αλλά και την καλλιτεχνική, ώστε να ενημερώνονται οι φανατικοί της αθλητικής ειδησεογραφίας και για ό,τι σημαντικό συμβαίνει. Από τις 6 Οκτωβρίου λοιπόν, το ACTION 24 κάνει μια διαφορετική πρόταση στους τηλεθεατές, καλώντας να μπουν στη συχνότητά τους όσους θέλουν να μπουν στα γήπεδα από νωρίς και να ξεκινήσουν τη μέρα τους αθλητικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε