Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μπέσυ Μάλφα: «Εγώ δεν είχα καρκίνο, με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα»

Μπέσυ Μάλφα: «Εγώ δεν είχα καρκίνο, με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα»

Αμηχανία στο Πρωινό με την Μπέσυ Μάλφα.

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσυ Μάλφα, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καρκίνο, όπως έγραφαν αρκετά δημοσιεύματα που την ενόχλησαν, αλλά μηνιγγίωμα.

«Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και σε τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα, που είναι όγκος στον εγκέφαλο χειρουργείται και θεραπεύεται άμεσα και είναι άλλο η ασθένεια.

Εγώ το βίωσα πολύ καλά, δεν φοβήθηκα καθόλου, το αντίθετο. Πήγα τη μία μέρα έκανα το χειρουργείο μου, την άλλη μέρα ξύπνησα, έμεινα δυο μέρες στο νοσοκομείο και γύρισα σπίτι μου».

Στη συνέχεια της κουβέντας, αναπτύχθηκε ένας… ιδιαίτερος διάλογος με μια κάποια αμηχανία και από τις δύο πλευρές…

Μπέσυ: Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα. Θα με ενοχλήσει να δω πάλι αύριο… Είχαν γράψει πολλά… Επίσης, το θεωρώ δυσοίωνο που ήρθα να μιλήσω για το θέατρο και λέμε τώρα γι’ αυτό.

Γιώργος: Θα μιλήσουμε για το θέατρο, μην αγχώνεσαι.

Μπέσυ: Δεν αγχώνομαι, θα μπορούσα να μην έρθω και καθόλου, αλλά…

Γιώργος: Γιατί να μην έρθεις καθόλου.

Μπέσυ: Λέω ότι είναι μια υποχρέωσή μας να μιλάμε για το θέατρο, απλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά με χαρά.

Η συζήτηση κατευθύνθηκε στη συνέχεια στο θέατρο…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις