Media

Μπέσυ Μάλφα: «Μπορεί να έχω υπάρξει σκληρή με τα παιδιά μου, δεν υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονέα»

«Ευχαριστώ πραγματικά το σύμπαν, τον Θεό, που γεννήθηκα από αυτούς τους γονείς, που έκανα αυτούς τους φίλους, που έκανα αυτά τα παιδιά, που συνάντησα αυτές τις ψυχές», είπε η ηθοποιός

«Προσπαθούμε όλοι με την ενημέρωση να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για να μεγαλώσουμε καλύτερους ανθρώπους», ξεκαθάρισε η Μπέσυ Μάλφα.

Στην προσωπική της ζωή και τη σχέση με τα τρία αγαπημένα της παιδιά που απέκτησε με τον επίσης ηθοποιό, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αναφέρθηκε, με τρυφερότητα, η Μπέσυ Μάλφα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου (22.03.2025).

«Μπορεί να έχω υπάρξει σκληρή με τα παιδιά μου, δεν υπάρχει και εγχειρίδιο καλού γονέα. Εξού και η σειρά του Netflix που μας έχει τελευταία ξετρελάνει όλους! Βέβαια εμένα, κυρίως, με έχει ξετρελάνει γιατί είναι μονοπλάνο. Θεέ μου, λες, δεν παίζουν αλλά είναι», δήλωσε αρχικά η έμπειρη ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονέα και προσπαθούμε όλοι με την ενημέρωση και με αυτό που νιώθουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι επί της ουσίας για να μεγαλώσουμε καλύτερους ανθρώπους και ελπίζω καλύτερους Έλληνες», συνέχισε.

«Ευχαριστώ πραγματικά το σύμπαν, τον Θεό, ό,τι είναι, που γεννήθηκα από αυτούς τους γονείς, που έκανα αυτούς τους φίλους, που έκανα αυτά τα παιδιά, που συνάντησα αυτές τις ψυχές. Εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ την ευγνωμοσύνη που έδειξε το ίδιο το σύμπαν σε μένα και αυτό νομίζω πως πρέπει να το νιώθουμε όλοι όσα εμπόδια και κακουχίες κι αν συναντάμε», τόνισε σε άλλο σημείο της νέας της συνέντευξης, η Μπέσυ Μάλφα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαριάννα Πουρέγκα για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: «Έφτασα σε ένα τέλμα πρακτικό, σκέφτηκα να τα παρατήσω»
«Με κάποιο τρόπο κατάφερα να δουλέψω στην ταξιθεσία τότε στο Κρατικό Θέατρο, παράλληλα με τη σχολή, οπότε έβγαζα ένα χαρτζιλίκι», ομολογεί η Μαριάννα Πουρέγκα.
Μαριάννα Πουρέγκα