Media

Μπήκαν στο καινούργιο τους «σπίτι»!

Όχι μόνο θα συνεχίζει να γυρίζει αλλά έγινε… μεγαλύτερος και χθες μάλιστα οι οικοδεσπότες πήγαν για πρώτη φορά στο καινούργιο τους «σπίτι» αφού σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο τροχός της τύχης» μετακόμισε σε καινούργιο μεγαλύτερο πλατό ώστε να μπορέσει να χωρέσει ακόμα περισσότερο κόσμο αφού πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την Τζούλια Νόβα είχαν χθες την πρώτη συνάντηση και με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Τροχού». Και παρά όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και στο κανάλι που τους φιλοξενεί, το STAR, που δεν έχει λάβει άδεια, όλα προχωρούν κανονικά και… κεφάτα, όπως συνηθίζουν άλλωστε στην εκπομπή.


Τις επόμενες ημέρες λοιπόν ο «Τροχός της τύχης» θα ξεκινήσει να γυρίζει ξανά στο καινούργιο μοντέρνο σκηνικό με σύνθημα «όποιος γυρίζει κερδίζει» προσφέροντας δώρα στους νικητές και ευχάριστη παρέα στους τηλεθεατές…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελεονώρα Μελέτη: Για πολλούς πολιτικούς είμαι η «πρωινατζού», νιώθω αμηχανία όταν πρέπει να σχολιάσω την Καρυστιανού
«Είχα δύο προσεγγίσεις για την τηλεόραση, ακριβώς επειδή δεν είναι δεδομένη η θέση του ευρωβουλευτή, θα ξαναέκανα τηλεόραση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη