Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπρουκ Σιλντς: «Με ρώτησε ποιες ήταν οι διαστάσεις μου και μου ζήτησε να σηκωθώ όρθια»

Μπρουκ Σιλντς: «Με ρώτησε ποιες ήταν οι διαστάσεις μου και μου ζήτησε να σηκωθώ όρθια»

Η Μπρουκ Σιλντς μίλησε στην Ντρου Μπάριμορ για μια από τις πιο δύσκολες συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή της. Όταν ήταν ακόμα έφηβη, αισθάνθηκε ότι την εκμεταλλεύτηκε η διάσημη δημοσιογράφος, Μπάρμπαρα Γουόλτερς με τις «άκομψες» ερωτήσεις της κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Η Μπρουκ Σιλντς εμφανίστηκε στο «The Drew Barrymore Show», όπου και δήλωσε πόσο άσχημα ένιωσε όταν βρέθηκε το 1981 ζωντανά, στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς, με αφορμή τη διάσημη καμπάνια της Σιλντς για τα τζιν Calvin Klein. Η δημοσιογράφος με ένα επικριτικό και παρεμβατικό ύφος, έκανε σχόλια για το σώμα της και όχι μόνο.

«Με ρώτησε ποιες ήταν οι διαστάσεις μου και μου ζήτησε να σηκωθώ όρθια», είπε η Σιλντς που τότε ήταν μόλις 15 ετών. «Και εγώ σηκώθηκα όρθια και ήταν σαν να συγκρίνει τον εαυτό της με αυτό το μικρό κορίτσι. Και σκέφτηκα, “Αυτό δεν είναι σωστό. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό”».

«Συμπεριφέρθηκα απλά και χαμογέλασα», είπε, παρόλο που δήλωσε ότι «ένιωσε να την εκμεταλλεύεται με τόσους πολλούς τρόπους».

Ενώ συμπέρανε πως: «Μετά μαθαίνεις να λες όχι».

Στη συνέχεια η Μπάριμορ μοιράστηκε τη δική της δυσάρεστη ιστορία με τη Γουόλτερς, αλλά προλόγισε λέγοντας ότι την αγαπά και τη θαυμάζει. «Ποτέ δεν σκέφτηκα την Μπάρμπαρα Γουόλτερς με αρνητικό τρόπο, ούτε το κάνω», με την Σιλντς να συμφωνεί.

Ωστόσο, η Μπάριμορ μίλησε για την δική της συνέντευξη με την 93χρονη σήμερα παρουσιάστρια, η οποία της είχε κάνει ερωτήσεις που τις θεώρησε παρεμβατικές. «Μου έλεγε: “Μιλήστε μου για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μιλήστε μου για τη μητέρα σας, μιλήστε μου για την αμφιφυλοφιλία, μιλήστε μου για τα πάντα”», υποστήριξε.

«Κι εγώ έλεγα συνέχεια: “Ξέρεις, Μπάρμπαρα, τα πάω πραγματικά καλά”, και αυτό γινόταν πέντε, έξι, επτά φορές».

Media Τελευταίες ειδήσεις