Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Νανά Παλαιτσάκη: Όταν μετέδιδα δελτίο με τον Τέρενς Κουίκ, με έβαλαν πάνω σε καφάσια, είχαμε διαφορά ύψους

Νανά Παλαιτσάκη: Όταν μετέδιδα δελτίο με τον Τέρενς Κουίκ, με έβαλαν πάνω σε καφάσια, είχαμε διαφορά ύψους

Η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα επαγγελματικά της, τη δημοσιογραφία και τις συνεργασίες της.

«Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν στον «Πρωινό καφέ», γνώρισα τον Κουίκ, την Πατέρα, τον Χατζηφωτίου. Ο σκηνοθέτης μού είπε ότι αν δεν τα πω με την μία, η καριέρα μου θα τελειώσει.

Είχε πάρει φωτιά το στούντιο και καιγόταν το σκηνικό πίσω μου», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Και συνέχισε: «Μετέδιδα σε έκτακτο δελτίο την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία και είπα ‘δραματικές ήταν οι εξελίξεις στην “Γιουγκοσβάλιτσα”’. Στα δελτία του ΣΚΑΙ δεν ήξερες ποτε θα τελειώσεις και πόσο θα διαρκέσει.

Την ώρα του δελτίου ειδήσεων, κυρίες από την καθαριότητα έτριβαν πίσω μου τα τζάμια. Όταν μετέδιδα δελτίο ειδήσεων με τον Τέρενς Κουίκ από τη Γενεύη, με έβαλαν πάνω σε δύο καφάσια, γιατί υπήρχε διαφορά στο ύψος», σημείωσε.

Για τις αλλαγές στην εμφάνισή της αποκάλυψε πως, «η Μάρω Λεονάρδου με είχε ξεπεράσει στις αλλαγές των μαλλιών.

Στον ANT1 με ήθελαν πάντα ξανθιά κι εγώ τόλμησα να εμφανιστώ με σκούρο καστανό μαλλί στο δελτίο.

Όταν ο ιδιοκτήτης του ANT1 με είδε με σκούρο μαλλί, νόμιζε ότι φοράω καπέλο και πήρα αποβολή μίας εβδομάδας από το δελτίο. Δεν ήθελα να ταυτιστώ με το ξανθό μαλλί».

Για τη συμμετοχή της στο «MEGA Καλημέρα» ανέφερε πως, «στο ‘MEGA Καλημέρα’ οι πιο ωραίες στιγμές είναι όταν ο Θανάσης Πάτρας κάνει πρόβες στο τραγούδι.

Ο Θανάσης, ο Στέφανος και η Αφροδίτη συζητούν καθημερινά για τις εξετάσεις που θέλουν να κάνουν, νιώθω ότι είμαι σε ΚΑΠΗ».

Media Τελευταίες ειδήσεις