Τρίτη, 28 Μαΐ
25oC Αθήνα

Νάνσυ Νικολαΐδου: Δεν έχω πια καμία παιδική μου φωτογραφία ούτε των γονιών μου

Νάνσυ Νικολαΐδου: Δεν έχω πια καμία παιδική μου φωτογραφία ούτε των γονιών μου

«Είναι ίσως από τα πιο τραγικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν σε αυτή τη ζωή» εξηγεί η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Για την καταστροφή της περιουσίας της στις πυρκαγιές στην Πάρνηθα αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε η Νάνσυ Νικολαΐδου στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τον Αλέξη Μπαρτζώκα στο MEGA. 

«Είναι ίσως από τα πιο τραγικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν σε αυτή τη ζωή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεις στους άλλους, “κοίταξε να δεις, αυτό που μας κρατάει μαζί σαν μια γροθιά δεν είναι οι τοίχοι αλλά το συναίσθημα”.

Ναι μεν είναι η ουσία σου, δεν απαλύνει όμως και τον πόνο σου για το ότι έχεις χάσει το σπίτι σου. Με ότι συνεπάγεται αυτό» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός.

«Τις παιδικές σου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των παιδιών σου, τα αγαπημένα σου βιβλία και αντικείμενα.

Εγώ πια δεν έχω καμία παιδική μου φωτογραφία για παράδειγμα, εκτός από από δυο φωτογραφίες που τις είχα βγάλει με το κινητό μου γιατί τις είχα ποστάρει και έχουν μείνει μέσα στο κινητό μου. Δεν έχω καμία φωτογραφία των γονιών μου, που να είναι μικροί άνθρωποι».

«Δύο χρόνια μετά μπορώ να πω το εξής: τελικά δεν ξέρω τι με πλήγωσε περισσότερο, το ότι έχασα ό,τι είχα ή το ότι έχασα από δίπλα μου ανθρώπους τους οποίους είχα στην καρδιά μου και θεωρούσα ότι ήταν δικοί μου άνθρωποι.

Δεν ξέρω τι με πλήγωσε πιο πολύ, ότι έχασα το σπίτι μου ή στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου για πρώτη φορά, μετά από 29 χρόνια, έμεινα άνεργη«.

Όσον αφορά δε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και ιδίως τον Γιώργο Λιάγκα, η Νάνσυ Νικολαΐδου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Θα τον έβλεπα και στη βραδινή ζώνη άνετα. Είναι ένας παρουσιαστής που μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε ζώνη.

 

Ο Γιώργος είναι ευφυής, εύστροφος, με γνώσεις, πολύ καλά πάντα ενημερωμένος και διαβασμένος. Όμως, επειδή τον συνεπαίρνει ταπεραμέντο και ο αυθορμητισμός του, κάποια στιγμή γίνεται αυτοκαταστροφικός κάνοντας κινήσεις που δεν θα χρειάζονταν να τις κάνει γιατί έτσι κι αλλιώς το έχει κερδίσει το παιχνίδι».

Media Τελευταίες ειδήσεις