Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νάνσυ Παραδεισανού: Ήταν τυχαία η συνάντησή με τον Κώστα Μπακογιάννη

Νάνσυ Παραδεισανού: Ήταν τυχαία η συνάντησή με τον Κώστα Μπακογιάννη

Όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού για το πρόσφατο της ταξίδι στο Λονδίνο.

Καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη, στην ψυχαγωγική της εκπομπή στο OPEN, βρέθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού  οποία και μίλησε για την τυχαία συνάντηση που είχε με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Λονδίνο.

“Ήταν τελείως τυχαία η συνάντησή μου στο Λονδίνο με τον Κώστα Μπακογιάννη. Ο άνθρωπος ήταν εκεί για δουλειές, το ίδιο και εγώ. Είπαμε ένα “καλησπέρα”, “γεια σας”… αυτό” παραδέχθηκε, αρχικά, η γνωστή δημοσιογράφος στη νέα της συνέντευξη.

“Επειδή δεν είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια, σημαίνει ότι δεν μπορώ να ηχογραφήσω ένα τραγούδι; Το λέω εγώ για να ηρεμήσει ο κόσμος, γιατί πολλή ταραχή βλέπω και άγχος. Γι’ αυτό έχω βάλει τα μαύρα, για να… πενθήσω”.

“Με γνωρίζεις χρόνια, ξέρεις τον χαρακτήρα μου και τον τρόπο που προσεγγίζω τα πράγματα, με χαρά. Αν μου επιτρέπετε, ας μην αναφερθούμε σε ονόματα” πρόσθεσε ακόμα η Νάνσυ Παραδεισανού, όταν η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την επιλογή της να ηχογραφήσει το δικό της χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

“Υπήρχε περίπτωση ο Μάριος Ψιμόπουλος να κάνει κάτι που δεν θα ήταν φουλ επαγγελματικό; Ο άνθρωπος γράφει τις επιτυχίες του Αργυρού και της Φουρέιρα.

  

Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί του στο στούντιο και να δω πόσο δύσκολο είναι να γραφτεί ένα τραγούδι”, επισήμανε η δημοσιογράφος.

Media Τελευταίες ειδήσεις