Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ναταλία Τσαλίκη: «Θα έσκαγα» – «Με φέρνεις σε αμηχανία»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ναταλία Τσαλίκη: «Θα έσκαγα» – «Με φέρνεις σε αμηχανία»

Έναν… μάλλον επικό διάλογο είχαν στον «αέρα» της ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και η Ναταλία Τσαλίκη όταν η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη, το απόγευμα της Δευτέρας (02.10.2023) στο Στούντιο 4.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να κάνει ένα κομπλιμέντο στην Ναταλία Τσαλίκη και είπε: «Μπορώ να πω κάτι, γιατί μου έρχεται αυθόρμητα και θα σκάσω αν δεν το πω; Πόσο βαθιά όμορφη είσαι; Είσαι τόσο αληθινά όμορφη, που δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Βλέπει κάποιος τα μάτια σου και είναι σαν να βλέπει και από πίσω».

«Σε ευχαριστώ πολύ! Με φέρνεις σε αμηχανία αλλά σε ευχαριστώ. Εμένα μου αρέσει πολύ να λέω καλές κουβέντες, δεν τις λέμε εύκολα», απάντησε η Ναταλία Τσαλίκη.

«Αν δεν το έλεγα, θα έσκαγα», απάντησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Όσο πιο καλός είσαι με τον εαυτό σου, με την έννοια της φροντίδας και της κατανόησης, τόσο πιο πολύ θα δεις μετά τον άλλο με τον ίδιο τρόπο. Όταν αισθάνεσαι άσχημα στο πετσί σου, μετά αυτό θα βγει αμέσως στον πρώτο τυχόντα. Θα βγάλεις βία, θυμό, γιατί εσύ δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου.

 

Δεν ασχολούμαι πια με την κακή κριτική. Δεν μένω σε αυτό, με ενδιαφέρει το κοινό πιο πολύ, τι αισθάνεται και πώς το επικοινωνεί», επεσήμανε η Ναταλία Τσαλίκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις