Site icon NewsIT
20:16 Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025

Ναταλί Κάκκαβα: «Όταν φτάνεις πια να θεωρείς ότι το 5% στην τηλεθέαση είναι επιτυχία, είναι κάτι που σε τρομάζει»

«Το 1% και 2% είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα» επισήμανε

Η Ναταλί Κακκαβά

Η Ναταλί Κάκκαβα / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στην απαιτητική περσινή χρονιά αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μαζί με την σύζυγο του, Ναταλί Κάκκαβα στις νέες δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα της εκπομπής Weekend Live το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τη νέα τους εκπομπή που έρχεται σύντομα στο OPEN.

«Όταν βλέπεις ότι εκπομπές με πολύ μεγάλα τηλεοπτικά πρόσωπα και παρέες, γιατί δεν είναι μόνο ο πρωταγωνιστής, κάνουν 1% και 2%, νομίζω ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Και όταν φτάνεις πια να θεωρείς ότι το 5% είναι επιτυχία, είναι κάτι που σε τρομάζει” υπογράμμισε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Έχω ζήσει εποχή που κάναμε 25% και θεωρούνταν αποτυχία. Πήγαινες στο γραφείο και είχαν όλοι μούτρα» εκμυστηρεύτηκε στην συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος μάλιστα θέλησε να σταθεί και στην περασμένη τηλεοπτική χρονιά για τον οποίο δεν ήταν και η καλύτερη.

“΄Ήταν από τις πιο δύσκολες που έχω βιώσει επαγγελματικά. Αλλά μέχρι εκεί, θα περιμένετε την πρεμιέρα για να τα μάθετε όλα, νομίζω στις αρχές του Νοεμβρίου” υπογράμμισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version