Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναταλία Δραγούμη: Σε πληγώνει όταν τα παιδιά σου λένε ότι δεν είσαι εκεί

Ναταλία Δραγούμη: Σε πληγώνει όταν τα παιδιά σου λένε ότι δεν είσαι εκεί

“Ένιωθα ότι μπορούσα να είμαι χίλια κομμάτια” ομολογεί η Ναταλία Δραγούμη.

Για την μητρότητα και τα πρώτα χρόνια με τα παιδιά της, οπότε και αναγκαζόταν να λείπει λόγω δουλειάς, μίλησε από καρδιάς η Ναταλία Δραγούμη στη Τζένη Θεωνά το απόγευμα του Σαββάτου και την εκπομπή “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ2. 

“Για μένα η οικογένεια είναι κάτι για το οποίο έχω πάρει την απόφαση. Θέλω, μου αρέσει, με γεμίζει να είμαι σε αυτό. Έχω χάσει βέβαια άλλα πράγματα σίγουρα αλλά με γεμίζει. Τα πρώτα χρόνια με τα παιδιά και την απαιτητική καριέρα ήταν μια τρέλα.

Πιστεύω ότι έλειψα στα παιδιά μου. Και τώρα που είναι μεγάλα το συζητάμε αυτό κάποιες φορές. Ότι δηλαδή “εσύ δεν ήσουν εκεί”.

Υπάρχει αυτό το οποίο είναι πληγωτικό και είναι μια μαχαιριά. Το πιο πληγωτικό από όλα είναι ότι δεν μου το είπαν ποτέ με θυμό. Το χειρότερο δε, που μπορείς να κλάψεις επί τόπου, είναι ότι το κατανοούν” παραδέχθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

“Τότε, όταν σου συμβαίνει, λες “τα μπορώ όλα! Να είμαι και μαμά και πρωταγωνίστρια και θέατρο και φωτογράφιση”. Λες ότι τα μπορείς όλα αλλά μετά καταλαβαίνεις αν τα μπόρεσες ή όχι. Ένιωθα ότι μπορούσα να είμαι χίλια κομμάτια”.

“Και τώρα θεωρώ ότι, εφόσον ήθελα να είμαι χίλια κομμάτια, καλά έκανα και ήμουν χίλια κομμάτια. Δεν μετάνιωσα κάτι γιατί αυτό ήμουν εγώ.

Δεν θα μπορούσα να είμαι ή το ένα ή το άλλο” πρόσθεσε, ακόμα, η Ναταλία Δραγούμη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις